Stoiximan Super League

Στην τελική ευθεία το γήπεδο της ΑΕΚ: Εγκρίθηκε η υπογειοποίηση!

Ίσως το μεγαλύτερο εμπόδιο στον δρόμο προς την έκδοση της οικοδομικής άδειας του νέου γηπέδου ξεπέρασε η ΑΕΚ, αφού η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε την υπογειοποίηση.

Ένα από τα πιο καθοριστικά βήματα στον δρόμο προς την έκδοση της οικοδομικής άδειας του νέου γηπέδου έκανε η ΑΕΚ.

Η Περιφέρεια Αττικής έστειλε στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκιδόνας την έγκριση της μελέτης που αφορούσε την «ταπείνωση και κάλυψη της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίου στη Νέα Φιλαδέλφεια». Το σχετικό έγγραφο που αφήνει πίσω του και το θέμα της υπογειοποίησης κοινοποιήθηκε και προς την «Δικέφαλος 1924», η οποία με την σειρά της υπέβαλε και το τυπικό αίτημα για την έγκριση της Αρχιτεκτονικής Μελέτης προς το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής Συγκρότησης (ΚΕΣΑ), που συνεδριάζει στις 2 Νοεμβρίου για την έγκριση της μελέτης.

Στην Ένωση, πέραν της ικανοποίησης που υπάρχει για την στάση και την συνέπεια της Ρένας Δούρου αλλά και για τις ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη κ. Καραμάνου, αλλά και του αρμόδιου Διευθυντή κ. Φλώρου, αισιοδοξούν πως αν δεν υπάρξει εκ νέου κάποιο απρόοπτο εμπόδιο πλησιάζουν ακόμη πιο κοντά στην έκδοση της πολυπόθητης οικοδομικής άδειας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x