Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φοράει ο Φρανσίσκο Ζεράλδες την νέα αγωνιστική περίοδο καθώς άμεσα αναμένονται οι τελικές εξελίξεις. Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, ο παίκτης θα βρεθεί στα γραφεία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να υπογράψει την ανανέωση συμβολαίου του, η απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει και ο δανεισμός του στην Ένωση.

Αυτή θα είναι και η επόμενη εξέλιξη του σίριαλ. Το αργότερο λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας θα βρεθεί στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει και τον δανεισμό του με την ΑΕΚ. Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι άνθρωποι της ελληνικής ομάδας δεν κατέστη δυνατό να πεισθούν οι διοικούντες την Σπόρτινγκ και να μπει όρος αγοράς του στον δανεισμό του.

Αν και κάτι τέτοιο δεν άρεσε στην Ένωση, αποδέχθηκαν να πραγματοποιηθεί ο δανεισμός του καθώς ο Καρντόσο έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει –ακόμη και με τους όρους αυτούς- τον παίκτη στο ρόστερ της νέας ΑΕΚ.

TAGS: A.E.K.
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ