Αγγλία

Στην Τσέλσι ο Μπαμπά

«Ψώνια» από Γερμανία για Τσέλσι. Η Άουγκσμπουργκ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Αμπντούλ Ραχμάν Μπαμπά στους «μπλε» του Λονδίνου.

Μεταγραφή για την Τσέλσι, λίγη ώρα αφότου «διασύρθηκε» από την Μάντσεστερ Σίτι. Η Άουγκσμπουργκ ανακοίνωσε την συμφωνία της με τους Λονδρέζους για την παραχώρηση του Αμπντούλ Ραχμάν Μπαμπά.

Εδώ και μέρες οι μπλε του Μουρίνιο ήταν κοντά στην απόκτηση του 21χρονου Γκανέζου αμυντικού και σήμερα ουσιαστικά «έκλεισε» το deal έναντι περίπου 20 εκατ. ευρώ, όπως έβγαινε το προηγούμενο διάστημα. Την περσινή σεζόν, ο διεθνής άσος έκανε το… ξεπέταγμά του με τον γερμανικό σύλλογο, όπου μέτρησε 31 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

«Ευχαριστώ όλους τους αρμόδιους, τους προπονητές και τους οπαδούς της Άουγκσμπουργκ για την στήριξή τους την περσινή χρονιά. Αν και υπέγραψα πέρσι στην ομάδα πολυετές συμβόλαιο, εντούτοις είναι μεγάλη ευκαιρία να παίξω σε ένα κορυφαίο κλαμπ της Αγγλίας. Ένιωσα όμορφα την μια χρονιά μου στην Άουγκσμπουργκ και θα συνεχίσω να την παρακολουθώ…», είπε ο παίκτης στο «αντίο» του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x