Stoiximan Super League

Στήριξε Χάσι ο Καπίνο: «Ο προπονητής μας είπε τι θα κάνει ο Αστέρας, το δικό μας μάτι δεν γυάλιζε»

Την ευθύνη των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων πήρε πάνω του εκ μέρους των παικτών ο Στέφανο Καπίνο, υψώνοντας… ασπίδα προστασίας στον Μπέσνικ Χάσι.

Την ευθύνη στον ίδιο και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του έριξε ο Στέφανο Καπίνο, αναφορικά με τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, με αποκορύφωμα τη σημερινή ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης.

Συγκεκριμένα, ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού τόνισε ότι αυτή η κατάσταση είναι θέμα των παικτών και πρόσθεσε ότι ο προπονητής της ομάδας είχε εξηγήσει ακριβώς το παιχνίδι του Αστέρα, αλλά το δικό τους μάτι δεν γυάλιζε.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Έχουμε ακούσει πολλά μετά τα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να συμβιβαστούμε, γιατί ζούμε στην Ελλάδα. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τον βαθμό, αλλά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να είναι χαρούμενος με αυτό. Μας ενοχλεί το ότι μας περνάνε ομάδες στη βαθμολογία, δεν το έχουμε συνηθίσει, μας πεισμώνει για τη συνέχεια. Δεν συμβιβαζόμαστε με τη δεύτερη θέση, Ολυμπιακός είμαστε.

Μας κόστισε το παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ αλλά είναι καθαρά θέμα παικτών, έπρεπε να δώσουμε μεγαλύτερη βάση στον σημερινό αγώνα. Ο προπονητής μας εξήγησε ακριβώς τι πρόκειται να κάνει ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά εμείς δεν καταφέραμε να γυαλίζει το μάτι μας, να καθαρίσουμε το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε μετά στον αγώνα Κυπέλλου της Τρίτης. Τα πόδια ήταν βαριά, είναι πάντα δύσκολο να παίζεις χωρίς κόσμο στο γήπεδό σου, μετά τη στιγμή του πέναλτι δυσκόλεψε πολύ το ματς για εμάς.

Είπαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο, δεν ήμασταν ευχαριστημένοι, όταν μπαίνεις στο γήπεδο και είσαι πίσω στο σκορ είναι δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να προσπαθήσεις να βρεις χώρους, ο αντίπαλος είναι στημένος αμυντικά, είχαμε και το δοκάρι με τον Εμενίκε. Αν είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε σε εκείνη τη φάση θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς.

Ο Ρομαό είναι αμυντικό χαφ, οι συγκυρίες το έφεραν να παίζουμε με αυτή την άμυνα, λείπει ο αρχηγός μας, ο Μποτία, μια προσωπικότητα η οποία μας βοηθάει όλους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Βούκοβιτς και ο Κούτρης είναι τραυματίες, ο Ομάρ άρρωστος, ο Ένγκελς έχει παίξει μόνο σε δύο παιχνίδια, τρία με αυτό, δεν είναι εύκολο να έχει βρει ήδη τα πατήματά του.

H ομάδα μετά την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει κάνει κοιλιά, αυτό είναι κάτι που πρέπει να βαραίνει εμάς γιατί ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το ελληνικό πρωτάθλημα. Στο χέρι μας είναι τι θα κάνουμε, είμαστε ο Ολυμπιακός και δεν μπορεί να μας φταίει τίποτα άλλο. Πέρυσι χτίσαμε τη διαφορά στον πρώτο γύρο με τις νίκες στα ντέρμπι, παρά την ήττα από την Λάρισα την 3η αγωνιστική.

Νομίζω ότι είναι στο χέρι μας να γυρίσουμε την κατάσταση, τώρα δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ακόμη την ΑΕΚ, πρέπει να υπάρχει μόνο το παιχνίδι της Τρίτης στο μυαλό μας. Το Κύπελλο είναι μεγάλος στόχος και για φέτος, μετά την πρόκριση δεν είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι όπως είπα και πριν, συνεπώς πρέπι να κοιτάξουμε το παιχνίδι της Τρίτης και μετά θα σκεφτούμε το ντέρμπι με την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x