Stoiximan Super League

Στήριξη σε Αραούχο από ΑΕΚ

Όλα πάνε στραβά για τον Σέρχιο Αραούχο, που απέχει πολύ από τον καλό του εαυτό. Στο πλευρό του όλοι στην ΑΕΚ, τον στηρίζουν ψυχολογικά και είναι σίγουροι πως θα αποδώσει.

Ο Σέρχιο Αραούχο δεν θυμίζει μέχρι στιγμής φέτος σε τίποτα, πέρα από το πάθος που βγάζει στο γήπεδο, τον παίκτη που έκανε τη μεγάλη διαφορά για την ΑΕΚ στο δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου. Ο Αργεντινός φορ απέχει πολύ από τον καλό του εαυτό και το αποκορύφωμα ήταν η εμφάνισή του στην Ξάνθη, όπου έκανε πέντε λάθη σε έξι πάσες, ενώ ήταν ο μοναδικός παίκτης μαζί με τον Λαμπρόπουλο και τον… Ανέστη που δεν έκανε τελική προσπάθεια από πλευράς «κιτρινόμαυρων» στο ματς.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο «Τσίνο» γυρίζοντας από την Ξάνθη διαπίστωσε πως άγνωστοι είχαν διαρρήξει το σπίτι του, χωρίς-ευτυχώς-να πάρουν πολλά και μεγάλης αξίας πράγματα. Δεν παύει, ωστόσο, το γεγονός αυτό να τον αναστάτωσε ακόμη περισσότερο και να επιβάρυνε κι άλλο την ψυχολογία του.

Στις τάξεις της ΑΕΚ ασφαλώς και δεν αμφιβάλλουν για την ποιότητα του Αραούχο. Είναι βέβαιοι πως, όπως συμβαίνει σε όλους τους επιθετικούς, περνά απλώς μια κακή περίοδο και αισιοδοξούν πως σύντομα θα ξαναβρεί τον καλό του εαυτό. Μάλιστα εκτιμούν πως με 1-2 γκολ θα απελευθερωθεί ψυχολογικά και θα προσφέρει αυτά που μπορεί. Για την ώρα όλοι στην ομάδα είναι δίπλα στον Αραούχο και τον στηρίζουν ψυχολογικά, με πρώτο τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x