Stoiximan Super League

Στηρίζει Αναστασίου

«Ασπίδα» στον Γιάννη Αναστασίου από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση στηρίζει τον προπονητή και ίσως υπάρξει ανακοίνωση μέσα στη μέρα. Κατσάδα στο Κορωπί στους παίκτες.

Ο Γιάννης Αναστασίου παραμένει μέχρι νεωτέρας, όπως όλα δείχνουν, στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Παρά τις απαιτήσεις μεγάλης μερίδας οπαδών της ομάδας και της σκληρής κριτικής από τον Τύπο, η διοίκηση της ΠΑΕ φαίνεται πως στηρίζει τον προπονητή και είναι πιθανό μέσα στη μέρα να υπάρχει ανακοίνωση που θα απευθύνεται προς τον κόσμο.

Πάντως υπάρχουν πολλοί που αμφιβάλλουν αν μπορεί να συνεχίζει το «τριφύλλι» να πορεύεται με έναν προπονητή που έχει χάσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των φιλάθλων.

Το πρωί της Παρασκευής στο Κορωπί ανέβηκαν οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος, που μαζί με τον Γιάννη Αναστασίου μίλησαν στην ομάδα και πληροφορίες αναφέρουν πως τους έφεραν προ των ευθυνών τους. «Χάσαμε έναν από τους πιο βασικούς μας στόχους, είμαστε όλοι πικραμένοι, αλλά δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας ακόμα πιο αποφασιστικά. Εχουμε δύο στόχους μπροστά μας, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μόνο με νίκες μπορούμε να αλλάξουμε το κλίμα», ήταν το κεντρικό νόημα όσων τους είπαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x