Ισπανία

Στηρίζει Μπέιλ ο Κακά

Στήριξη στον Γκάρεθ Μπέιλ έδειξε ο Κακά μέσω δηλώσεών του, με τον Βραζιλιάνο να τονίζει ότι ο Ουαλός πρέπει να χρησιμοποιήσει υπέρ του την πίεση, προκειμένου να γίνει δυνατότερος.

«Πλάτη» στον Γκάρεθ Μπέιλ και την κριτική που του ασκείται έβαλε ο Κακά.

Ο Ουαλός πραγματοποιεί κακή σεζόν, έχοντας αρνητική παρουσία στα παιχνίδια της «βασίλισσας», ειδικά στις σημαντικές αναμετρήσεις κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα και την πιο πρόσφατη με τη Γιουβέντους για το Champions League, όπου και στις δύο περιπτώσεις, οι Μαδριλένοι ηττήθηκαν με 2-1.

Επόμενο ήταν, λοιπόν, οι φίλαθλοι των «μερένχες» να αρχίσουν τα γιουχαρίσματα και να ζητούν από τον Κάρλο Αντσελότι να μην τον ξεκινάει βασικό.

Ο Βραζιλιάνος, ωστόσο,τόνισε ότι ο 25χρονος θα πρέπει να χρησιμοποιήσει υπέρ του την πίεση, ώστε να αρχίσει να εμπιστεύεται ξανά τον εαυτό του.

«Δεν έχω αγωνιστεί ποτέ μαζί με τον Μπέιλ, όμως θα του έλεγα να χρησιμοποιήσει την πίεση υπέρ του, προκειμένου να εμπιστευτεί ξανά τον εαυτό του και να αποκτήσει κίνητρο», ήταν τα λόγια του πρώην μέσου της Ρεάλ, ο οποίος τόνισε ότι σε μια ομάδα σαν τη «βασίλισσα», η πίεση είναι φυσιολογική.

«Σε μια ομάδα σαν τη Ρεάλ, η πίεση είναι φυσιολογική. Δεν έχει να κάνει μόνο με αυτόν, αλλά με οποιονδήποτε. Ακόμη και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που έχει κατακτήσει δύο "Χρυσές Μπάλες", όσο ανήκει στην ομάδα, έχει γιουχαριστεί στο "Μπερναμπέου". Ο Μπέιλ πρέπει απλά να το δει ως μία ευκαιρία να γίνει δυνατότερος, αυτή είναι η συμβουλή μου», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x