Euro 2024

Στηρίζουν οι Έλληνες: Έχουν «φύγει» περισσότερα από 20.000 εισιτήρια για τη ρεβάνς του Φαλήρου!

Δίπλα στους παίκτες της Εθνικής οι Έλληνες! Παρότι οι πιθανότητες πρόκρισης στο Μουντιάλ είναι λίγες, έχουν «φύγει» περισσότερα από 20.000 εισιτήρια για τη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης» με την Κροατία!

Πάνω από 20.000 κόσμος με Κροατία!

Παρότι, μετά το 4-1 του πρώτου ματς, οι πιθανότητες πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι λίγες, οι Έλληνες φίλαθλοι θα βρίσκονται δίπλα στους παίκτες της Εθνικής στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς έχουν φύγει, ήδη, περισσότερα από 20.000 εισιτήρια, όπως ανακοινώθηκε!

Το φαληρικό γήπεδο, εν ολίγοις, αναμένεται να είναι σχεδόν γεμάτο!

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Κατόπιν ερωτημάτων σας που σχετίζονται με την πώληση των εισιτηρίων του αγώνα Ελλάδα-Κροατία, σας ενημερώνουμε ότι αυτή έχει ξεπεράσει κατά τι τα 20.000.

Επ’ ευκαιρία της παρούσας ενημέρωσης, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε στους φίλους και φίλες της Εθνικής Ομάδας ότι η online πώληση εισιτηρίων θα συνεχιστεί κανονικά από το www.pame-ethniki.gr μέχρι τις 17:00 αύριο το απόγευμα, ενώ από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» θα πωλούνται εισιτήρια αυστηρά έως τις 15:00.

Η επισήμανση στο ωράριο πώλησης εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη για το κοινό, διότι η συνήθης διαδικασία διαφοροποιείται για λόγους ασφαλείας (στους προηγούμενους αγώνες της Εθνικής Ομάδας πωλούνταν εισιτήρια μέχρι την ώρα έναρξής τους)
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x