Stoiximan Super League

Στις 30 Μαρτίου η συνάντηση Κοντονή – FIFA

Για τις 30 Μαρτίου ορίστηκε η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους εκπροσώπους της FIFA στην οποία ενδεχομένως να κριθεί εάν θα τιμωρηθούν οι ελληνικές ομάδες.

Η κρίσιμη συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους εκπροσώπους της FIFA ορίστηκε για τις 30 Μαρτίου. Δηλαδή, την επόμενη Τετάρτη, μια ημέρα μετά την εκδίκαση της προσφυγής της ΕΠΟ στο ΣτΕ κατά της απόφασης του υφυπουργού για τη διακοπή του Κυπέλλου.

Πρόκειται για μια συνάντηση από την οποία θα κριθεί εάν θα επιβληθεί η τιμωρία αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις όπως ορίζει και ο σχετικό νόμος.

Σε αυτή οι εκπρόσωποι της FIFA πρόκειται να συζητήσουν με τον υφυπουργό τους λόγους για τους οποίους εκείνος οδηγήθηκε στην απόφαση να βάλει ένα "τέλος" στο Κύπελλο και φυσικά να τον πιέσουν για να άρει την απόφαση αυτή. Πώς; Όπως αυτό είχε γίνει και με την επιστολή που του είχαν στείλει επισημαίνοντας ότι υπάρχει κίνδυνος βαριάς τιμωρίας.

Θυμίζουμε ότι στην επιστολή αυτή, η FIFA κάνει γνωστό ότι ο υφυπουργός πρέπει να πάρει πίσω την απόφασή του μέχρι και την 1η Απριλίου.
Εάν δεν συμβεί αυτό τότε θα υπάρξουν οι κυρώσεις που προβλέπονται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x