Ελλάδα

Στις κάλπες η ΕΠΣ Καρδίτσας, δεν «πέρασε» του Παλάσκα που ήθελε να κατέβει… μόνος του!

Κανονικά θα διενεργηθούν το Σάββατο (2/2) οι εκλογές στην ΕΠΣ Καρδίτσας, με την θεσσαλική Ένωση να ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα μετά από χρόνια.

Με απόφαση που εξέδωσε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ το βράδυ της Παρασκευής (1/2), έγιναν δεκτές όλες οι υποψηφιότητες της παράταξης του Χρήστου Σκάρλου, τις οποίες η απερχόμενη διοίκηση του Μανώλη Παλάσκα επιχείρησε με κάθε τρόπο να μπλοκάρει, ενόψει των εκλογών της ΕΠΣ Καρδίτσας που είναι προγραμματισμένες να γίνουν το Σάββατο (2/2).

Η προσφυγή στο Διαιτητικό έγινε από υποψηφίους της παράταξης Σκάρλου, διότι η διοίκηση Παλάσκα τους απέκλεισε, παρατύπως όπως αποδείχτηκε, ενώ αρχικά είχε αποκλείσει και τον ίδιο τον Σκάρλο.

Έτσι ο Μανώλης Παλάσκας οδηγούσε τα σωματεία της ΕΠΣ Καρδίτσας να ψηφίσουν στα τυφλά, αφού δεν ανακοίνωνε τους τελικούς υποψηφίους, ωστόσο η απόφαση του Διαιτητικού που έκανε δεκτές τις υπόλοιπες υποψηφιότητες αποτελεί ήδη μια πρώτη ήττα για εκείνον.

Το Διαιτητικό, εξάλλου, απέρριψε και το αίτημα για διορισμό προσωρινής διοίκησης, συνεπώς οι εκλογές θα γίνουν κανονικά το Σάββατο.

Όπως όλα δείχνουν, μετά την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, άλλη μία Ένωση που στήριζε και στηριζόταν από το προηγούμενο καθεστώς στην ΕΠΟ, θα γυρίσει σελίδα μετά από πολλά χρόνια.

Άρης Ασβεστάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x