Stoiximan Super League

Στο CAS θα φτάσει η υπόθεση του Ποντένσε

Στα άκρα δείχνει αποφασισμένη να φτάσει η νέα διοίκηση της Σπόρτινγκ της υποθέσεις των παικτών που αποχώρησαν ως ελεύθεροι το καλοκαίρι, μεταξύ αυτών και ο Ποντένσε που ήρθε στον Ολυμπιακό.

Στις δικαστικές αίθουσες αναμένεται να συνεχιστεί η διαμάχη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με ορισμένους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν το καλοκαίρι και συνέχισαν τις καριέρες τους σε άλλες ομάδες.

Η νέα διοίκηση του πορτογαλικού συλλόγου έχει ξεκινήσει επαφές για εξωδικαστικό διακανονισμό για τους Ρουί Πατρίτσιο και Ζέλσον Μαρτίνς που πήγαν στη Γουλβς και την Ατλέτικο, αντίστοιχα.

Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο στην περίπτωση του Ποντένσε που ήρθε στον Ολυμπιακό και του Ραφαέλ Λέο που αποφάσισε να μετακομίσει στη Γαλλία για λογαριασμό της Λιλ.

Τα «λιοντάρια» αξιώνουν 60,4 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση από τους Πειραιώτες για τον Πορτογάλο εξτρέμ, ένα ποσό που σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δοθεί για τον παίκτη.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τις εγγυήσεις από τον Ζόρζε Μέντες ότι η μεταγραφή του Ποντένσε έχει γίνει καθόλα νόμιμα και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Η υπόθεση αναμένεται να φτάσει μέχρι το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της Ευρώπης επί αθλητικών Θεμάτων (CAS), ενώ θέση αναμένεται να πάρει και η FIFA για να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x