Stoiximan Super League

Στο βάθος… φορ για τον Ολυμπιακό

Σε διαδικασία αναζήτησης επιθετικού έχουν μπει στον Ολυμπιακό εν όψει Ιανουαρίου. Τι ισχύει για Μήτρογλου.

Ο τραυματισμός του Χασάν φέρνει πιο κοντά νέο φορ στον Ολυμπιακό.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, θα μείνει τελικά πάνω από έναν μήνα εκτός δράσης. Αυτή η εξέλιξη φαίνεται ότι αναπροσαρμόζει αισθητά τα πλάνα των «ερυθρόλευκων» εν όψει Ιανουαρίου.

Φυσικά και υπήρχε προβληματισμός και πριν για την αποτελεσματικότητα των Πειραιωτών, που έχουν χάσει αρκετούς βαθμούς σε ματς στα οποία ήταν ανώτεροι. Ωστόσο, πλέον υπάρχει έντονη ανησυχία και για το γεγονός ότι ο Χασάν έχει βγάλει τέσσερις τραυματισμούς πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο μισό της σεζόν.

Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Ολυμπιακός έχει μπει στη διαδικασία αναζήτησης επιθετικού εν όψει Ιανουαρίου, τονίζοντας, πάντως, ότι από τους Πειραιώτες δεν «βγαίνει» κάτι επί του θέματος στην παρούσα φάση.

Ωστόσο, μόνο εύκολο δεν είναι να βρεθεί καλή περίπτωση μεσούσης της σεζόν και η περυσινή περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς (που δεν χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής στο ελληνικό περιβάλλον), που κόστισε πολλά χρήματα για μόλις τέσσερις μήνες και προσέφερε πολύ λίγα πράγματα, είναι διδακτική.

Πάρα τα όσα γράφονται στη Γαλλία για τον Κώστα Μήτρογλου, δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από τους «ερυθρόλευκους» και δεν έχει αλλάξει κάτι συγκριτικά με τα όσα ίσχυαν μέχρι πριν λίγα 24ωρα, όταν και γράφτηκαν διάφορα σενάρια σε εφημερίδα της Μασσαλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x