Stoiximan Super League

Στο… βάθος τιμωρία για Σαμπράνο

Ο «τελειωμένος» από τον ΠΑΟΚ, Κάρλος Σαμπράνο, αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη, αλλά αν δεν βρεθεί στη Μεσημβρία το απόγευμα της Τρίτης θα τιμωρηθεί από τον «δικέφαλο του Βορρά».

Ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Σαμπράνο.

Ο Περουβιανός στόπερ έφυγε από τη Θεσσαλονίκη την Δευτέρα (είχε δώσει ρεπό ο Λουτσέσκου) έχοντας μαζί του επτά βαλίτσες. Από τον «δικέφαλο του Βορρά» πήραν θέση για το γεγονός, τονίζοντας ότι: «Δεν μας απασχολεί τι κάνει στα ρεπό του, όμως, το απόγευμα υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση και τον περιμένουμε. Αν δεν εμφανιστεί θα χαρακτηριστεί ως αδικαιολογήτως απών».

Εφόσον, ο 28χρονος αμυντικός δεν βρεθεί στη Μεσημβρία το απόγευμα (στις 17:00 θα ξεκινήσει η προπόνηση) της Τρίτης, τότε θα τιμωρηθεί βάσει εσωτερικού κανονισμού. Ο Σαμπράνο θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αργά ή γρήγορα και ουσιαστικά έχει τεθεί εκτός ομάδας. Ωστόσο, επειδή δεν υπάρχει συμφωνία για λύση της συνεργασίας και δεν έχει εξασφαλίσει κάποια άδεια από τον σύλλογο, θα πρέπει να δώσει κανονικά το «παρών» στις προπονήσεις της ομάδας μέχρι να βρεθεί λύση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x