Champions League

Στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός

Στην πρωτεύουσα της Σερβίας βρίσκεται ο Ολυμπιακός από το μεσημέρι της Δευτέρας εν όψει της πρώτης αναμέτρησης με την Παρτιζάν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Πάτησε Σερβία ο Ολυμπιακός λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο Μπέσνικ Χάσι και οι παίκτες του βρίσκονται πλέον στο Βελιγράδι εν όψει της αναμέτρησης της Τρίτης (25/07, 21:45) με την Παρτιζάν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Φτάσαμε στο Βελιγράδι. / We arrived in Belgrade. #olympiacos #UCL #PAROLY #football #soccer #match #greece #piraeus #championsleague #legend #serbia #belgrade #Replay #replay4Olympiacos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις



Πήγαν κατευθείαν στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν και στις 19:15 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα δώσει το «παρών» ο 46χρονος τεχνικός με έναν παίκτη των «ερυθρόλευκων», ενώ στις 20:00 οι παίκτες θα προπονηθούν στο γήπεδο της Παρτιζάν.

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Ανσαριφάρντ, Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτη, Σισέ, Εμενίκε, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Γιαννιώτης, Καπίνο, Κούτρη, Μάριν, Νικολάου, Οφόε, Πάρντο, Ρέτσο, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπη, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x