Stoiximan Super League

Στο επίκεντρο οι διακανονισμοί στον Παναθηναϊκό

Θέμα συζήτησης ήταν και χθες στο Κορωπί οι διακανονισμοί που έχουν πάρει στα χέρια τους από την ΠΑΕ και αποτελεί ερωτηματικό, πόσοι από αυτούς θα τους υπογράψουν…

Όπως είναι γνωστό οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν λάβει τα έγγραφα των διακανονισμών για τη δόση του Οκτωβρίου, με την πρόταση που έχει γίνει για την αποπληρωμή να αφορά 40% τώρα και 60% στις 2 Φεβρουαρίου από την είσπραξη της δόσης του Μπεργκ.

Οι παίκτες είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους μάνατζερ και δικηγόρους τους ώστε να πάρουν τις αποφάσεις τους. Προφορικά δέχτηκαν όλοι να βάλουν πλάτη για την ομάδα, όμως στο θέμα των υπογραφών όλα είναι ανοιχτά.

Συγκεκριμένα, η διστακτικότητα των περισσότερων παικτών αφορά το μέλλον τους σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε καλά για την ομάδα. Συγκεκριμένα, αν υπογράψουν τον διακανονισμό τότε θα είναι «δεμένοι» με τον Παναθηναϊκό ως το τέλος Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν θα καταθέσουν προσφυγές σε πρώτη φάση, αλλά δύσκολα να υπογράψουν όλοι τον διακανονισμό. Πράγμα που σημαίνει ότι οι πράσινοι θα στηριχτούν στην καλή τους θέληση…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x