Europa League

Στο Έστερσουντ πανηγύρισε μόνο ένας Έλληνας και δεν ήταν από τον ΠΑΟΚ! (pic)

Την ώρα που στον ΠΑΟΚ δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι αποκλείστηκαν, ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος πανηγύριζε με τους Σουηδούς τυλιγμένος με την ελληνική σημαία. Το σοκαριστικό στατιστικό του 26χρονου.

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν έντονα στον ΠΑΟΚ πριν καν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις ήταν η δραματική μείωση των Ελλήνων παικτών στο ρόστερ. Το βράδυ της Πέμπτης ο «δικέφαλος του Βορρά» γνώρισε έναν από τους πιο ντροπιαστικούς αποκλεισμούς στην ιστορία του στο Έστερσουντ. Στην ενδεκάδα που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπήρχε ούτε ένας Έλληνας κι έτσι η παρακάτω εικόνα «χτύπησε» ακόμη περισσότερο μετά το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης όπου βρήκε τους Θεσσαλονικείς να μένουν πρόωρα εκτός Ευρώπης.

Την ώρα λοιπόν που άλλοι παίκτες του ΠΑΟΚ έπαιρναν με σκυμμένο το κεφάλι τον δρόμο για τα αποδυτήρια, άλλοι ήταν πεσμένοι στο χορτάρι χωρίς να μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη και άλλοι ήταν στην κερκίδα των οπαδών προσπαθώντας να εξηγήσουν τα… ανεξήγητα, μία ελληνική σημαία έκανε βόλτες κυματίζοντας περήφανα στο γήπεδο. Ήταν αυτή που είχε τυλιχτεί και πανηγύριζε έξαλλα μαζί με τους συμπαίκτες του ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος.

inner

Ο Έλληνας στόπερ της Έστερσουντ αγωνίστηκε και στα δύο 90λεπτα απέναντι στον ΠΑΟΚ και στον επαναληπτικό μάλιστα ήταν αρκετά σταθερός, παρότι είναι η αλήθεια πως η ομάδα του δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως και στα δύο ματς η Έστερσουντ ξεκίνησε με Έλληνα στη σύνθεσή της, ενώ ο ΠΑΟΚ χωρίς! Ο Παπαγιαννόπουλος αγωνίστηκε, χωρίς τις καθυστερήσεις 180 αγωνιστικά λεπτά, ξεπερνώντας σε χρόνο συμμετοχής και τους τέσσερις Έλληνες που χρησιμοποίησε ο Λουτσέσκου και στις δύο αναμετρήσεις (Πέλκας 27’, Αθανασιάδης 9’, Κουλούρης 9’ και Λημνιός 4’).

Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x