Stoiximan Super League

Στο γήπεδο είναι μάγκας ο Ηρακλής!

«Ροπαλιά» του Ηρακλή στην Κέρκυρα! Παίζοντας με καρδιά, οι «κυανόλευκοι» των χιλίων προβλημάτων πέτυχαν τεράστια νίκη (0-3) και… πέταξαν το μπαλάκι στην ΠΑΕ, για να παραμείνουν ζωντανοί για σωτηρία!

«Αφήστε μας να παλέψουμε» βροντοφώναξαν στη διοίκηση του Ηρακλή οι μάγκες παίκτες της ομάδας!

Παρά τα… χιλιάδες προβλήματά τους, οι «κυανόλευκοι» πέτυχαν τεράστια νίκη στην Κέρκυρα (0-3) και κάνοντας εκείνοι (και με το παραπάνω) το καθήκον τους, «κάλεσαν» την ΠΑΕ να κάνει το ίδιο, ώστε να μην ισχύσει η ποινή των -6 βαθμών και να πάει ο «Γηραιός» για τον «τελικό» με τον Λεβαδειακό, την ερχόμενη Τετάρτη, στο -3 από τη διακεκαυμένη ζώνη!

Θυμίζουμε, για να γίνει αυτό, θα πρέπει μέχρι αύριο (3/4), όταν και λήγει η τριήμερη διορία από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, η διοίκηση του συλλόγου να τακτοποιήσει τις οφειλές της, ύψους 46.000 ευρώ, στους πρώην ποδοσφαιριστές της, Μπουκουβάλα (32.000) και Λαδά (14.000), προκειμένου να μην υπάρξει μείωση βαθμών, που, ουσιαστικά, θα «τελειώσει» την υπόθεση της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα.

Σε ό,τι αφορά το ματς, στις μοναδικές, δύο φάσεις του πρώτου ημιχρόνου(!), ο «Γηραιός» κατάφερε να πετύχει δύο γκολ, στο 35' με τον Λεοζίνιο και στο 40' με τον Δώνη -με τον Αραμπατζή να κάνει τραγικά λάθη σε αμφότερα τα τέρματα που δέχτηκε. Το… κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη πέτυχε ο Κούρος στο 76'.

Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Ηρακλή (έφτασε τις τρεις, συνολικά, φέτος) μετά από εννέα αγωνιστικές, ενώ πέτυχε… τρίποντο Κυριακή, έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο και τις 10 Απριλίου του 2016!

inner

Το ματς


Λευκή… κόλλα ήμασταν έτοιμοι να παραδώσουμε για το πρώτο ημίχρονο, που δεν είχε απολύτως τίποτα… μέχρι το 35'. Στην πρώτη φάση ενός κάκιστου παιχνιδιού, χωρίς ρυθμό και φάσεις, ο Λεοζίνιο πήρε την… ασίστ της τραγικής εξόδου (του Μεσολογγίου) από τον Αραμπατζή, μετά από σέντρα του Κούρου, και άνοιξε το σκορ, προκαλώντας τους έξαλλους πανηγυρισμούς των 180 φίλων του Ηρακλή, που δεν σταμάτησαν να φωνάζουν λεπτό.

Στη δεύτερη φάση του αγώνα, δε, πέντε λεπτά αργότερα, ο «Γηραιός» πέτυχε και δεύτερο τέρμα, κάνοντας τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους! Ο Περόνε «έσπασε» στον Λεοζίνιο, που πλάσαρε τον Αραμπατζή, μετά από πάσα του Κούρου, ο Γκόμες έδιωξε πάνω στη γραμμή, για να γίνει ξανά αποδέκτης της μπάλας ο Λεοζίνιο, ο οποίος την έδωσε στον Δώνη, για το 2-0 -και το πρώτο γκολ του 22χρονου με την κυανόλευκη φανέλα!

inner
Στο δεύτερο 45λεπτο και με την Κέρκυρα να αδυνατεί να «μπει» στο ματς, ο Ηρακλής κρατούσε πολύ εύκολα το προβάδισμά του, το οποίο, μάλιστα, διεύρυνε στο 76', φτάνοντας σε έναν πραγματικό θρίαμβο! Ύστερα από σουτ του Κούρου, από αριστερά, η μπάλα κόντραρε, πήρε ύψος και ο Αραμπατζής τη μάζεψε για τρίτη φορά από τα δίχτυα του, με τον «Γηραιό» να φτάνει σε ένα σπουδαίο 3-0, που χρειάζεται, όμως, το… χεράκι της διοίκησης (στην τσέπη), προκειμένου να «εξαργυρωθεί» και να μην πάει στράφι η προσπάθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος.

inner

Τα στιγμιότυπα



Οι συνθέσεις των ομάδων


ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αραμπατζής, Γκόμες, Ιωάννου, Βενέτης, Ντιόγκο (61' Κόντος), Σιόντης, Νίκιτς (73' Ζορμπάς), Γεωργίου, Κέβιν (77' Γεωργακόπουλος), Επστάιν, Τουράμ

Στον πάγκο έμειναν οι: Τριαντάφυλλος, Ανδρεόπουλος, Ζαραδούκας, Σπίνουλας

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης) Χουάντερσον, Αργυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κούρος, Ιντζόγλου, Μοντέιρο (84' Ζιαμπάρης), Δώνης, Τζανετόπουλος, Λεοζίνιο (66' Γροντής), Στάμου, Περόνε (71' Μπαστακός)

Στον πάγκο έμειναν οι: Γιαννίκογλου, Ηλιάδης, Πασάς, Αγγελόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζήλος (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Νταλούκας (Τρικάλων)

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x