Stoiximan Super League

Στο Γκολφ Γλυφάδας το α' στάδιο προετοιμασίας του Ατρόμητου

Στις εγκαταστάσεις του Γκολφ Γλυφάδας θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ατρόμητου εν όψει της νέας σεζόν.

Οι πρώτες αποφάσεις σχετικά με τον σχεδιασμό της νέας περιόδου είναι γεγονός στον Ατρόμητο, καθώς όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ του Περιστερίου, το α' στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Γκολφ Γλυφάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις του Γκολφ Γλυφάδας θα πραγματοποιήσει η ομάδα μας το Α’ Στάδιο της προετοιμασίας της για την περίοδο 2016- 17.

Ο υπέροχος χώρος του "Κ. Καραμανλής" επιλέχθηκε γιατί διαθέτει φυσικό περιβάλλον για την πραγματοποίηση της προετοιμασίας, ποικιλία διαδρομών (που αγκαλιάζονται από πεύκα, κυπαρίσσια, ελιές και συκιές) για τα τρεξίματα και εύκολη πρόσβαση για τους ποδοσφαιριστές μας.

Η χρήση των εγκαταστάσεων αφορά τις πρωινές προπονήσεις του Α’ Σταδίου Προετοιμασίας Οι παίκτες μετά από κάθε προπόνηση θα παίρνουν πρωινό στο ξενοδοχείο και θα επιστρέφουν στα σπίτια τους για ξεκούραση. Οι απογευματινές προπονήσεις θα γίνονται στο αθλητικό μας κέντρο "Μαζαράκη"».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x