Stoiximan Super League

Στο ίδιο τραπέζι ΑΕΚ και Δήμος για την υπογειοποίηση

Έτοιμη να ζητήσει συνάντηση από την Δημοτική Αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας είναι η ΠΑΕ ΑΕΚ προκειμένου να τεθεί επί τάπητος το φλέγον ζήτημα της υπογειοποίησης.

Συνάντηση-ενημέρωση η οποία αφορούσε το ζήτημα της υπογειοποίησης των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών, πραγματοποίησε την προηγούμενη Δευτέρα η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ωστόσο από αυτή έλαμψε δια της απουσίας του ένας εκ των άμεσων ενδιαφερομένων και δήμαρχος της πόλης, Άρης Βασιλόπουλος κάτι που προξένησε εντύπωση και για ακόμη μία φορά δημιούργησε απορίες μια και το συγκεκριμένο έργο δεν έχει άμεση σχέση με το γήπεδο και αφορά κατά κύριο λόγο τον τρόπο ζωής και κυκλοφορίας της Νέας Φιλαδέλφειας.

Μάλιστα, η Δημοτική Αρχή έχει ήδη κάνει γνωστές τις προθέσεις της στο θέμα της υπογειοποίησης μέσω των φυλλαδίων που είχε μοιράσει και με τα οποία καταδίκαζε τα σχέδια της ΑΕΚ.

Παρ’ όλα αυτά όπως αναφέρει η Ώρα των Σπορ, η Ένωση θέλοντας να διαλύσει οποιαδήποτε αμφιβολία γύρω από το ζήτημα, ετοιμάζεται να απευθύνει επίσημη πρόσκληση και να καλέσει σε συνάντηση τον κ. Βασιλόπουλο, προκειμένου οι δύο πλευρές να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να αναζητήσουν κάποια σημεία τομής.

Βέβαια, μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και το πώς θα αντιδράσει η Δημοτική Αρχή στο κάλεσμα της ΑΕΚ καθώς αρκετές φορές στο παρελθόν η απάντηση του Δήμου ήταν ως επί το πλείστον αρνητική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x