Super League 2

Στο «κάστρο» του ο Βόλος

Ο Βόλος υποδέχεται σήμερα τον Απόλλωνα Πόντου, με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Δόξα στη Δράμα, ο Βόλος θα επιδιώξει σήμερα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου.

Η ομάδα της Μαγνησίας θέλει να κρατήσει το αήττητο στην έδρα της, καθώς δεν έχει χάσει σε αυτή ποτέ από τότε που ιδρύθηκε, με απολογισμό 14 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Ο Χουάν Φεράντο ολοκλήρωσε την προετοιμασία χωρίς απρόοπτα, επιλέγοντας την ίδια αποστολή με το προηγούμενο ματς. Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει διαθέσεις όλους τους παίκτες του, πλην του τραυματία Καλογέρη και του ανέτοιμου Δαμουλάκη.

Την ίδια ώρα είναι προγραμματισμένος ο αγώνας της Σπάρτης με τον Εργοτέλη, με τους Λάκωνες να τιμωρούνται με αφαίρεση άλλων τριών βαθμών από την διοργανώτρια αρχή για ανεξόφλητες οφειλές στον Ίμπαν Ράντι.

Η ΠΑΕ θα έχει την ευκαιρία να τα βρει με τον πρώην παίκτη της στις επόμενες πέντε εργάσιμες ημέρες, προκειμένου να της επιστραφούν οι βαθμοί.

Παράλληλα, την Τρίτη εκπνέει η προθεσμία της Σπάρτης για εξόφληση ή συμφωνία με τους Κατσίκη και Μπουζούκη, προκειμένου να της επιστραφούν οι έξι βαθμοί της.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Βόλος-Απόλλων Πόντου (15:00, ΕΡΤ 3)
Σπάρτη-Εργοτέλης (15:00)

Κυριακή 11 Νοεμβρίου

Απόλλων Λάρισας-Παναχαϊκή (15:00, ΕΡΤ 3)
Τρίκαλα-ΑΟΧ Κισσαμικός (15:00)
Ηρακλής-Αιγινιακός (15:00)
Αήττητος Σπάτων-Κέρκυρα (15:00)
Πλατανιάς-Δόξα Δράμας (15:00)
Ηρόδοτος-Καραϊσκάκης Άρτας (15:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x