Stoiximan Super League

Στο «μικροσκόπιο» της Τότεναμ ο Φορτούνης

Στην Τούμπα για να «τσεκάρουν» από κοντά τον Κώστα Φορτούνη αναμένεται να βρεθούν άνθρωποι της Τότεναμ, οι οποίοι φέρονται να ενδιαφέρονται για τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού.

Χωρίς αμφιβολία ένας από τους πρωταγωνιστές της πρόσφατης νίκης του Ολυμπιακού μέσα στην Αγγλία επί της Άρσεναλ ήταν και ο Κώστας Φορτούνης.

Ποδοσφαιρικοί παράγοντες που είδαν από κοντά τον αγώνα και ξένοι δημοσιογράφοι αποθέωναν τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος ξεχώριζε με την απόδοσή του μέσα στο «Emirates», ενώ ιδιαίτερη εντύπωση τους έκανε το γκολ με το οποίο οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με σκορ 2-1 με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», ο διεθνής άσος φέρεται να προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Τότεναμ, η οποία στο παρελθόν είχε ενδιαφερθεί ξανά για την απόκτησή του μέσα από γραφείο μάνατζερ.

Για αυτό τον λόγο αναμένεται να βρεθεί άνθρωπος του βρετανικού συλλόγου στο αποψινό ντέρμπι της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ώστε να «τσεκάρει» από κοντά τις ικανότητες του Φορτούνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τιμή εκκίνησης για τις διαπραγματεύσεις για την πώληση του διεθνούς μεσοεπιθετικού ξεκινάει από τα 15 εκατ. ευρώ και οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να επωφεληθούν από το γεγονός πως διαρκώς ανεβαίνουν οι μετοχές του παίκτη στο ποδοσφαιρικό… χρηματιστήριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x