Stoiximan Super League

Στο μυαλό του Ολυμπιακού μόνο ο Ατρόμητος

Ιδιαίτερα σημαντικός είναι ο αυριανός αγώνας με τον Ατρόμητο για τον Ολυμπιακό, με τον Βούζα να σκέφτεται να ξεκινήσει τον Τσόρι. Από Δευτέρα μπαίνει ο Καπίνο.

Σε υπέρ πάντων αγώνα έχει εξελιχθεί για τον Ολυμπιακό η αυριανή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Μετά από τρεις διαδοχικές ήττες από ΑΕΚ, Πανιώνιο και ΠΑΟΚ, οι Πειραιώτες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες στο πρωτάθλημα, χωρίς να δώσουν άλλα δικαιώματα στις ομάδες που βρίσκονται (πλέον) σε απόσταση αναπνοής από εκείνους.

Ένα νέο αρνητικό αποτέλεσμα, όπως για παράδειγμα μία ήττα, βάζει τον Πανιώνιο αλλά και τον ΠΑΟΚ ή τον Παναθηναϊκό στο «κόλπο» της διεκδίκησης του τίτλου.

Ο Βασίλης Βούζας ετοιμάζεται μετά τον Καμπιάσο και τον Μάριν, να ρίξει στη μάχη και τον Τσόρι Ντομίνγκες, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν αυτό θα γίνει από την αρχή του αγώνα ή ως αλλαγή. Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει και ο Μαρτίνς, ενώ στα άκρα της άμυνας θα είναι ο Ντε Λα Μπέγια με τον Παρέδες.

Εν τω μεταξύ, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκινήσει να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα ο Στέφανος Καπίνο, με την προοπτική να παίξει στην Τουρκία κόντρα στην Μπεσίκτας ή στη Λεωφόρο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Στο ντέρμπι, πάντως, θα είναι σίγουρα 100% έτοιμος.

Από την πλευρά του, ο Σεμπά είναι αμφίβολος για τη ρεβάνς με τους Τούρκος, ενώ κάνει αγώνα δρόμου για να παίξει κόντρα στους «πράσινους». Για τον Μποτία, τώρα, δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για την κατάστασή του, ενώ βγήκε νωρίτερα την Πέμπτη για να προφυλαχθεί και το ίδιο θα γίνει και αύριο πιθανότατα με τους Περιστεριώτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x