Stoiximan Super League

Στο Ντουμπάι για… ρευστό ο Μοντεκάλβο

Τις διαδικασίες για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής συνεχίζει ο Φάμπιο Μοντεκάλβο. Στο Ντουμπάι για να εξασφαλίσει ρευστό μεταβαίνει αύριο ο ιταλός επιχειρηματίας.

Μετά την παραμονή του στην Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα και τις αλλεπάλληλες συναντήσεις του με τον Σπύρο Παπαθανασάκη για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής, ο Φάμπιο Μοντεκάλβο έχει επιστρέψει στην Ιταλία όπου και συνεχίζει τις επαφές για την περάτωση της συμφωνίας. Ο Ιταλός επιχειρηματίας, έχει εγγυηθεί πως άμεσα θα καταβάλει τη πρώτη δόση της συμφωνίας που αντιστοιχεί στο ποσό του 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, για να «τρέξουν» οι διαδικασίες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, αύριο θα ταξιδέψει για το Ντουμπάι προκειμένου να συναντηθεί με τους ανωτέρους του στην εταιρεία FM Communication Group στην οποία προεδρεύει, για να τους πείσει να πάρει «σάρκα και οστά» η συμφωνία, αποδεσμεύοντας άμεσα τα ποσά που απαιτούνται. Όπως αναφέρει ο Μοντεκάλβο, είναι βέβαιος πως δεν πρόκειται να προκύψει εμπλοκή και πως το χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί με τους διοικούντες τον Ηρακλή για την αγοραπωλησία θα τηρηθεί κατά γράμμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x