Europa League

Απρόοπτο με Γιόχανσον στην ΑΕΚ

Χωρίς τον Γιάκομπ Γιόχανσον πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ η προτελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν το ματς με την Σεντ Ετιέν. Ανησυχία για την συμμετοχή του στην Ένωση. Δεν έβγαλε αποστολή ο Κετσπάγια.

Στο ΟΑΚΑ πραγματοποιήθηκε η προτελευταία προπόνηση της ΑΕΚ, πριν τον κρίσιμο επαναληπτικό απέναντι στην Σεντ Ετιέν την ερχόμενη Πέμπτη.

Στο πρόγραμμα της Τρίτης δεν πήρε μέρος ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο Σουηδός μέσος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και πυρετό και του χορηγήθηκε από νωρίς το μεσημέρι αγωγή από το ιατρικό τιμ της ομάδας. Στους κιτρινόμαυρους έχει σημάνει συναγερμός, αφού ο 26χρονος μαζί με τον Σιμόες αποτελούν τις κολώνες του άξονα κι άπαντες ελπίζουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει να μην γίνει η αιτία να απουσιάσει από το δεύτερο παιχνίδι απέναντι στους Γάλλους. Πάντως, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα είναι σε θέση να προλάβει αλλά και να αγωνιστεί.

Από εκεί και πέρα, ο Τιμούρ Κετσπάγια είδε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του να συμμετέχουν και να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα χωρίς απρόοπτα. Όσον αφορά τις επιλογές του τεχνικού της ΑΕΚ, αναμένεται να γίνουν γνωστές την Τετάρτη, όπου αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει και η κατάσταση του Γιόχανσον. Η Ένωση θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το ματς κόντρα στους «στεφανουά» αύριο, με προπόνηση που θα διεξαχθεί και πάλι στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 20.15.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x