Πορτογαλία

Στο «παιχνίδι» για Σαλίνο και η Μπενφίκα!

Στη μεταγραφική λίστα της Μπενφίκα βρίσκεται ο Σαλίνο, με τον οποίο φέρεται να έχει συμφωνήσει ο Ολυμπιακός, όπως αποκάλυψε ο πορτογαλικός Τύπος.

Μετά τον Ολυμπιακό -που φέρεται να έχει συμφωνήσει μαζί του- ο Σαλίνο βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και της Μπενφίκα, όπως αποκάλυψε ο πορτογαλικός Τύπος. Πάντως, ο μάνατζερ του δεξιού μπακ της Μπράγκα, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την ομάδα του Ζοσέ Πεσέιρο, ξεκαθάρισε στην ιστοσελίδα «rr.sapo.pt» πως δεν έχει λάβει καμία επίσημη πρόταση για τον πελάτη του, ωστόσο από την άλλη παραδέχθηκε πως υπάρχουν κάποιες ανεπίσημες επαφές…

«Είναι καλό να θέλουν κάποιον παίκτη σου ομάδες», δήλωσε αρχικά ο Νέλσον Αλμέιδα, για να συμπληρώσει για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα: «Κάθε παίκτης θα ήθελε να παίξει στην Μπενφίκα».

Τέλος, ο εκπρόσωπος του 28χρονου δεξιού μπακ ξεκαθάρισε πως καμία ομάδα δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον πελάτη του, εκτός από την Μπράγκα: «Μόνο η Μπράγκα έχει καταθέσει επίσημα την πρότασή της, αλλά υπάρχουν και κάποιες ανεπίσημες επαφές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x