Stoiximan Super League

Στο πλάνο του Ουζουνίδη για τα προκριματικά Καμπέσας-Λουτσιάνο

Θέμα χρόνου είναι η επισημοποίηση της απόκτησης των Μπράιν Καμπέσας και Λουτσιάνο από τον Παναθηναϊκό. Υπολογίζει και τους δύο για τα προκριματικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Καμπέσας υπέγραψε, ολοκληρώνεται και του Λουτσιάνο στον Παναθηναϊκό.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός είναι ουσιαστικά ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» (τα δικαιώματα του παραμένουν στην Αταλάντα) από την Κυριακή, όταν και έβαλε υπογραφή στο συμβόλαιό του και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ η απόκτησή του.

Μαζί με την ανακοίνωση του Καμπέσας, είναι πιθανόν να βγει και αυτήν για τον Λουτσιάνο. Ο Βραζιλιάνος έχει υπογράψει με το «τριφύλλι» για τρία χρόνια και το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας των εγγράφων με την Κορίνθιας, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη». Ουσιαστικά, στο «τριφύλλι» περιμένουν ένα χαρτί για να κάνουν δικό τους τον παίκτη. Πιθανόν να φθάσει εντός της Δευτέρας στα χέρια τους.

Αυτό που φάνηκε από τα εργομετρικά του πρώην παίκτη της Αταλάντα είναι ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον υπολογίζει για το πρώτο επίσημο ματς (27 Ιουλίου) του Παναθηναϊκού (κόντρα σε Γκαμπάλα ή Γιαγκελόνια). Εκτιμάται ότι θα είναι 100% διαθέσιμος. Είναι πιθανόν να του δοθεί και αρκετός χρόνος συμμετοχής στο φιλικό της Πέμπτης με την Άλκμααρ. Μάλιστα, Καμπέσας και Λουτσιάνο αναμένεται να ενσωματωθούν σήμερα (17/07) στην υπόλοιπη ομάδα που επιστρέφει στις προπονήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x