Ελλάδα

Στο πλευρό της ΕΛ.ΑΣ. οι διαιτητές: «Έφτασε η ώρα για συνεννόηση, σύνεση και σκληρές αποφάσεις»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας στέκονται στο πλευρό της ΕΛ.ΑΣ. και κάνουν λόγο για ανάγκη λήψης σκληρών αποφάσεων κατά των φαινομένων βίας, εξέδωσαν οι Έλληνες διαιτητές.

Τον αποτροπιασμό τους για τα θλιβερά επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό του αστυνομικού, εξέφρασαν μέσω επιστολής τους οι Έλληνες διαιτητές.

Στην τοποθέτησή τους, εκφράζουν την στήριξή τους στην ΕΛ.ΑΣ. την οποία χαρακτηρίζουν σύμμαχό τους στον αγωνιστικούς χώρους, ενώ τόνισαν την ανάγκη λήψης σκληρών αποφάσεων με στόχο την πάταξη της βίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι Έλληνες διαιτητές και οι βοηθοί διαιτητές θα θέλαμε να εκφράσουμε τη θλίψη και τον αποτροπιασμό μας για τα χθεσινά γεγονότα της δολοφονικής επίθεσης με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμού του αστυνομικού. Έφτασε η ώρα για συνεννόηση, σύνεση, αλλά και ώρα για σκληρές αποφάσεις καθώς τα φαινόμενα βίας, οι απειλές κατά προσώπων (αθλητών, διαιτητών, αστυνομικών, πολιτών κ.ο.κ.) και η ανομία αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στα γήπεδα της χώρας.

Δηλώνουμε ότι συμπαραστεκόμαστε στον τραυματία αστυνομικό και στην οικογένεια του και τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση αλλά και σε όλη την ελληνική Αστυνομία που όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί σύμμαχο μας στους αγωνιστικούς χώρους»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x