Stoiximan Super League

Στο προσκήνιο ξανά ο Αντερλάν Σάντος

Επιθυμία του Ροντρίγκες είναι να παραμείνει στην Ιταλία και ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να εξετάσει άλλες επιλογές για στόπερ, με την περίπτωση του Αντερλάν Σάντος να επανέρχεται στο προσκήνιο.

Χρόνο για να λάβει την καλύτερη δυνατή απόφαση για το μέλλον του χρειάζεται ο Γκονζάλο Ροντρίγκες, όπως παραδέχθηκε ο Αργεντινός στόπερ σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του.

Το ενδεχόμενο ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός φαίνεται πως μέρα με τη μέρα κερδίζει πόντους, ειδικά αν δεν προκύψει κάποια καλή πρόταση από την Ιταλία που είναι επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του.

Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει τις εναλλακτικές λύσεις που υπήρχαν στην περίπτωση που δεν προχωρούσε η υπόθεση του Ροντρίγκες. Η λύση που φαίνεται πως επανέρχεται στο προσκήνιο είναι εκείνη του Αντερλάν Σάντος.

Πρόκειται για τον πανύψηλο Βραζιλιάνο στόπερ της Βαλένθια, ο οποίος στο παρελθόν είχε αποτελέσει στόχο και του Μάρκο Σίλβα και φαίνεται πως ο 28χρονος άσος αυτή τη στιγμή είναι στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές των «νυχτερίδων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x