Stoiximan Super League

Στο προσκήνιο ξανά ο Καρίγιο!

Το όνομα του Γκουίντο Καρίγιο επιστρέφει και μάλιστα, δυναμικά, στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, με τη Μονακό να θέλει να τον παραχωρήσει δανεικό και τους «ερυθρόλευκους» να… καραδοκούν!

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Το όνομα του Γκουίντο Καρίγιο κυριάρχησε πέρυσι (τέτοιο καιρό) στο ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων», αλλά, τελικά, ο Αργεντινός φορ, που τότε αγωνιζόταν στην Εστουντιάντες, είχε πάρει μεταγραφή στη Μονακό. Φαίνεται, όμως, με βάση τις πληροφορίες από το Πριγκιπάτο, ότι ο 25χρονος σέντερ φορ «επιστρέφει» και μάλιστα δυναμικά στα μεταγραφικά δρώμενα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, η Μονακό συζητά το ενδεχόμενο παραχώρησης του Λατινοαμερικανού στράικερ και μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη είναι και ο Ολυμπιακός. Ο Καρίγιο έχει 22 συμμετοχές στην πρώτη του σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει δύο γκολ και σίγουρα οι Μονεγάσκοι περίμεναν περισσότερα από τον υψηλόσωμο φορ, για την απόκτηση του οποίου είχαν δαπανήσει περίπου 9 εκατ. ευρώ.

Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι η ομάδα του Πριγκιπάτου θέλει να παραχωρήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού και εδώ «εμφανίζεται» ο Ολυμπιακός. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση της Μονακό και αυτό παίζει ρόλο στο ενδεχόμενο υλοποίησης της συγκεκριμένης μεταγραφής. Κανείς δεν μπορεί να πει αυτήν τη στιγμή ότι ο Καρίγιο θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Είναι απλά μια σκέψη που υπάρχει και αν οι δύο ομάδες προχωρήσουν, τότε είναι πιθανό το ενδεχόμενο να «μετακομίσει» ο Αργεντινός φορ στον Πειραιά.

Ο 25χρονος Λατινοαμερικάνος σέντερ φορ είχε κάποια προβλήματα προσαρμογής στο ξεκίνημα της περιόδου και δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Λεονάρντο Ζαρντίμ για την επίθεση της Μονακό. Μάλιστα, αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι τον περασμένο Ιανουάριο, οι Μονεγάσκοι είχαν συζητήσει με την πρώην ομάδα του Καρίγιο, την Εστουντιάντες και ο παίκτης έφτασε πολύ κοντά στην επιστροφή του στην πατρίδα του, αλλά, τελικά, οι επαφές δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Ένα στοιχείο που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο είναι ότι πρόκειται για σέντερ φορ που δεν έχει το ίδιο στυλ παιχνιδιού με τον Ιντέγε. Ο Νιγηριανός είναι στράικερ που κινείται πολύ και εκτός περιοχής, ενώ ο Καρίγιο είναι επιθετικός περιοχής και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς ο Σίλβα δεν θα ήθελε ένα στιλ επιθετικού στο ίδιο στιλ με τον Ιντέγε. Όπως και να έχουν, πάντως, τα πράγματα το θέμα Καρίγιο θα απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» και όλα είναι ανοιχτά.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για τον τελικό του Κυπέλλου, οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν σε ρυθμούς προπονήσεων τη Δευτέρα το απόγευμα, καθώς ο Μάρκο Σίλβα τους έχει δώσει ρεπό σήμερα και την Κυριακή του Πάσχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x