Stoiximan Super League

Στο ψάξιμο η ΑΕΚ

Η αναζήτηση προπονητή έχει αρχίσει για τα καλά στην ΑΕΚ, που μέχρι νεωτέρας πορεύεται με τον Ζοσέ Μοράις στον πάγκο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει δώσει σαφή εντολή στους συνεργάτες του να ετοιμάσουν άμεσα μια λίστα προπονητών εγνωσμένης αξίας που είναι εφικτό να αναλάβουν τις τύχες της ΑΕΚ και να αλλάξουν τη μοίρα της.

Η απόφαση για αντικατάσταση του Ζοσέ Μοράις είναι δεδομένη, αλλά για την ώρα ο Πορτογάλος παραμένει στη θέση του, πολύ απλά γιατί δεν υπάρχει καν μέσα στις τάξεις της ομάδας κάποιος να τον αντικαταστήσει εκ των έσω. Αν φυσικά η τραγική εικόνα της ομάδας συνεχιστεί, τότε-ακόμη κι αν δεν έχει βρεθεί η μόνιμη λύση για τον πάγκο-ίσως χρειαστεί να προσληφθεί κάποιος απλώς ως υπηρεσιακός για να σταματήσει η κατρακύλα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θέλει την καλύτερη δυνατή λύση, ωστόσο δεν θέλει επ ουδενί να γίνει μία βιαστική επιλογή, όπως αυτές με Κετσπάγια και Μοράις που αποδείχτηκαν εκ των αποτελεσμάτων πετυχημένες. Αντιλαμβάνεται και ο ίδιος πως όσα χρήματα κι αν διαθέτει, δεν είναι καθόλου εύκολο να πειστεί ένας εγνωσμένης αξίας προπονητής να έρθει στο κακόφημο ελληνικό πρωτάθλημα για να αναλάβει μία ομάδα με πολλά αγωνιστικά προβλήματα και ακόμη περισσότερες απαιτήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x