Ισπανία

Στο «ραντάρ» της Ρεάλ ενόψει Γενάρη ο Νταβίντ Λουίς!

Το… μπαμ του Γενάρη «μαγειρεύει» η Ρεάλ! Όπως γράφει η Τelegraph, η «βασίλισσα» θέλει να εκμεταλλευτεί την «παγωμάρα» στις σχέσεις του Νταβίντ Λουίς με τον Κόντε και ετοιμάζει πρόταση στην Τσέλσι!

Μεταγραφικό «μπαμ» ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης!

Σύμφωνα με την Τelegraph, η «βασίλισσα» περιμένει στη… γωνία, βλέποντας τη σχέση του Νταβίντ Λουίς με τον προπονητή του στην Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στους Λονδρέζους για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού.

Θυμίζουμε, Νταβίντ Λουίς και Κόντε είναι στα… μαχαίρια από τον περασμένο Οκτώβρη και την αναμέτρηση του «Στάμφορντ Μπριτζ» με τη Ρόμα, που είχε λήξει 3-3, όταν ο Λατινοαμερικανός στόπερ είχε γίνει έξαλλος με τον Ιταλό τεχνικό, επειδή τον έκανε αλλαγή.

Βγαίνοντας, μάλιστα, από τον αγωνιστικό χώρο, ο 30χρονος είχε βρίσει τον 48χρονο κόουτς, λέγοντάς του χαρακτηριστικά στα ιταλικά και μετά στα αγγλικά: "Va@ff@nculo Mister. F@@k you mister"!

Από τότε, οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι σε οριακό σημείο, με τον Νταβίντ Λουίς να… σκουπίζει τον πάγκο, αλλά τον Κόντε να δηλώνει, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, πως υπολογίζει κανονικά τον παίκτη του, βρίσκοντας κάθε φορά διάφορες προφάσεις, για να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους τον αφήνει εκτός 11άδας…

Την ίδια στιγμή, στην Αγγλία γράφουν -καιρό τώρα- πως η διοίκηση της Τσέλσι είναι οργισμένη με τον Κόντε για τον παραγκωνισμό του Νταβίντ Λουίς και μάλιστα, πως σκέφτεται ακόμα και να διώξει τον Ιταλό με αφορμή αυτό!

Όπως και να έχει, στο εν λόγω δημοσίευμα της Τelegraph τονίζεται πως οι «μπλε» θα σκεφτούν μια ενδεχόμενη παραχώρηση του Βραζιλιάνου, μόνο αν βρεθεί αντικαταστάτης του.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x