Stoiximan Super League

Αλαφούζος: «Στο στόχαστρό μας 4 ποδοσφαιριστές»

Διαβάστε στο ρεπορτάζ του sportfm.gr όλα όσα ειπώθηκαν από τον Γ. Αλαφούζο στο περιθώριο της εκδήλωσης στη Νέα Υόρκη. Οι μεταγραφές, το γήπεδο, αλλά και οι συναντήσεις με 4 μεγαλοεπιχειρηματίες.

Του Διονύση Δεσύλλα

Το ταξίδι του Γιάννη Αλαφούζου, του Ζιλμπέρτο Σίλβα και του προέδρου της Συμμαχίας, Σπύρου Βλάχου στη Νέα Υόρκη, φτάνει στο τέλος του, καθώς οι τρεις άνδρες, μετά τη χθεσινή εκδήλωση στην Αστόρια και τις επαφές που είχαν για την ανατακασκευή της Λεωφόρου και όχι μόνο, επιστρέφουν στην Αθήνα.

Οι πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε ξεχωριστά συναντήσεις με 4 μεγαλοεπιχειρηματίες της Νέας Υόρκης. Πρόκειται για Ελληνες, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, που ενδιαφέρονται να βάλουν τα χρήματά τους για το "Απόστολος Νικολαϊδης".

Στις συναντήσεις που έγιναν, σε πολύ καλό κλίμα, δεν κατέστη σαφές για τι "πακέτο" θα κινηθούν οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες, αν και εφόσον, τελικά, βάλουν χρήματα, είτε αγοράζοντας σουίτες, είτε βοηθώντας αλλιώς. Με την επιστροφή του κ. Αλαφούζου στην Ελλάδα θα υπάρξει νέα επαφή των δυο πλευρών, για να προχωρήσει η διαδικασία.

Από εκεί και πέρα, είναι διαθέσιμοι πάνω από 20 άνθρωποι που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν οικονομικά, αγοράζοντας τα ακριβά διαρκείας συμβολικά (σ.σ. δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν από κοντά τους αγώνες, αφου ζουν στη Νέα Υόρκη) και βάζοντας στα ταμεία της ΠΑΕ ένα αρκετά καλό ποσό.

Οι μεταγραφές, ο Στραματσόνι και ο... Αναστασίου

Στα "πηγαδάκια", στο περιθώριο της χθεσινής εκδήλωσης για το γήπεδο σε ξενοδοχείο της Αστόρια, ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα της Παναθηναϊκής επικαιρότητας. Τόνισε ότι οι "πράσινοι" εξετάζουν τέσσερις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, επανέλαβε τη στήριξή του στον Αντρέα Στραματσόνι, μίλησε για τη Λεωφόρο και το κόστος της, ενώ δεν ξέχασε και τον Γιάννη Αναστασίου.

Μεταξύ άλλων, είπε:

Για τις μεταγραφές: "Εχουμε στο στόχαστρό μας 4 ποδοσφαιριστές. Ηδη, ο κ. Στραματσόνι μιλάει με ορισμένους και θα προχωρήσουμε. Αυτά, βέβαια, αλλάζουν. Εχουμε μαζί μας και τον κ. Σίλβα που θα τρέξει τον σχεδιασμό μαζί με τον προπονητή. Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα. Το σίγουρο είναι ότι θα πάμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα δυνατή με τις νέες μεταγραφές και με ποδοσφαιριστές που ήδη υπάρχουν στην ομάδα. Πήραμε και καλούς παίκτες τον Ιανουάριου, όπως ο Μολέδο, ο Λέτο, ο Βλαχοδήμος και άλλοι. Νομίζω ότι θα φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα".

Για τον Αντρέα Στραματσόνι:
"Τον στηρίζουμε τον κ. Στραματσόνι. Οπως σας είπα σχεδιάζει κι αυτός τη νέα σεζόν. Ειναι ο προπονητής μας και θα συνεχίσουμε τη νέα χρονιά. Πρέπει να σταματήσουμε να κρίνουμε έναν άνθρωπο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα".

Για τη Λεωφόρο: "Πρέπει να γίνει το γήπεδο και θα γίνει. Οπως είδατε δεν πάμε σε κάτι με μεγάλο κόστος. Ειναι ένα πρότζεκτ βασισμένο σε νέες τεχνολογίες, με λίγα χρήματα. Το γήπεδο θα γίνει χωρίς κανένα πρόβλημα, όσα χρήματα κι αν συγκντρωθούν. Και θα ομορφύνει πολύ, θα είναι σύγχρονο, σε ευρωπαϊκά πρότυπα και θα έχουμε οφέλη που δεν είχαμε μέχρι τώρα. Ολα θα πάνε καλά".

Για τον Γιάννη Αναστασίου: "Ο κ. Αναστασίου είχε ένα καλό πλάνο στην ομάδα. Τον σεβόμαστε και πάντα θα αποτελεί κομμάτι του Παναθηναϊκού. Διακόψαμε τη συνεργασία μας και προχωράμε, αλλά επαναλαμβάνω ότι θα αποτελεί πάντα κομμάτι του Παναθηναϊκού".

Εγιναν, επίσης, συζητήσεις για ελληνικό ποδόσφαιρο, τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, αλλά και το παρασκήνιο, με τον Γιάννη Αλαφούζο να δηλώνει αισιόδοξος ότι σύντομα όλη αυτή η κατάσταση θα λάβει τέλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x