Γενικά

Στο στόχαστρο ομάδας της… Β’ κατηγορίας των ΗΠΑ ο Ντρογκμπά!

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά είναι… ελεύθερος κι ωραίος και η ομάδα της United Soccer League, Phoenix Rising θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά δεν έχει βρει ομάδα μετά την λύση της συνεργασίας του με την Montreal Impact, ωστόσο μία ομάδα απ’ την Β’ εθνική κατηγορία των ΗΠΑ θέλει να του… προσφέρει δουλειά!

Η… παγκοσμίου φήμης Phoenix Rising, ομάδα της United Soccer League, ενδιαφέρεται για τον Ιβοριανό άσο, ο οποίος ωστόσο δεν έχει εκφράσει ακόμα την άποψή του για το ενδεχόμενο αυτό.

Ο Ντρογκμπά απάντησε αρνητικά πριν κάποιους μήνες σε πρόταση της Τσέλσι για να συμπεριληφθεί στο τεχνικό team της ομάδας, δείχνοντας πως θέλει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο παρά τα 39 του χρόνια.

Πάντως, πριν από δύο μήνες απέρριψε την καταπληκτική πρόταση της βραζιλιάνικης Κορίνθιανς, η οποία του προσέφερε 120.000 δολάρια το μήνα, έξι δωρεάν αεροπορικά ταξίδια στην Ευρώπη, σπίτι σε «καλή» περιοχή, μεταφραστή αλλά και ένα θωρακισμένο SUV!

Μένει να δούμε λοιπόν εάν οι άνθρωποι της ομάδας απ’ την Αριζόνα θα μετουσιώσουν το ενδιαφέρον τους σε επίσημη πρόταση, αλλά και αν θα δελεαστεί ο πρώην άσος της Τσέλσι απ' το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στα γήπεδα της United Soccer League. Εάν πάντως το πράξει, θα βρει έναν... παλιό του γνώριμο, καθώς αγωνίζεται στην ομάδα ο Σον Ράι Φίλιπς, με τον οποίο συνυπήρξε στην Τσέλσι την τριετία 2005-2008.

Επιμέλεια: Γιάννης Πολιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x