Ιταλία

Στο «στόχαστρο» της Γιουβέντους ο Ντε Φράι

Σε διαπραγματεύσεις βρίσκεται η Γιουβέντους με τον Στέφαν Ντε Φράι της Λάτσιο, καθώς προσπαθεί να τον πείσει να ενταχθεί στο δυναμικό της με ελεύθερη μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι.

Μακροπρόθεσμα σκέφτεται η Γιουβέντους, καθώς έχει «σταμπάρει» από φέτος για του χρόνου τον Στέφαν ντε Φράι της Λάτσιο.

Σύμφωνα με την “Corriere dello Sport”, οι ιθύνοντες των «μπιανκονέρι» προσπαθούν να πείσουν τον Ολλανδό μπακ να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «λατσιάλι» και να μεταγραφεί ως ελεύθερος στη δική τους ομάδα το καλοκαίρι του 2018.

Ένα πενταετές συμβόλαιο και 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ανά σεζόν, κρίνουν πως είναι μια άκρως "δελεαστική" προσφορά, προκειμένου ο 25χρονος αμυντικός να γίνει κάτοικος Τορίνου.

Βάσει των ίδιων πηγών, οι «μπιανκοσελέστι» σκέφτονται να του προτείνουν επέκταση της συνεργασίας τους, μέχρι και το καλοκαίρι του 2022, με τις ετήσιες απολαβές του να είναι άνω του 1,3 εκατομμυρίου ευρώ που είναι ο μέχρι τώρα ετήσιος μισθός του.

Να σημειωθεί πως η «Γηραιά Κυρία» από φέτος ήθελε να ενισχύσει το ρόστερ της με την παρουσία του, ωστόσο, η ρήτρα αποδέσμευσης των 40 εκατομμυρίων ευρώ που ορίζεται στο συμβόλαιό του, δεν τους επέτρεψε να φτάσουν σε συμφωνία.

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x