Stoiximan Super League

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Κρέσπο – Επιστρέφει ο Περέιρα

Σε συζητήσεις με τον Ισπανό στόπερ της Άστον Βίλα που φέτος έπαιζε δανεικός στη Βαγεκάνο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Προσπάθεια να πειστεί ο Περέιρα, ο οποίος έχει ενδοιασμούς για την επιστροφή του στην Τούμπα.

Την περίπτωση του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο εξετάζουν «ζεστά» στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ισπανός στόπερ προτάθηκε πριν από λίγες ημέρες στους Θεσσαλονικείς.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός ανήκει στην Άστον Βίλα, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο για το 2018, και την φετινή σεζόν έπαιξε ως δανεικός στη Ράγιο Βαγεκάνο.

Όπως γράφει η Metrosport, οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» βρίσκονται σε συζητήσεις με την πλευρά του Κρέσπο, ο οποίος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Σεβίλλης και έπαιξε σε Σανταντέρ, Πάντοβα, Μπολόνια και Βερόνα, πριν επιστρέψει στην Ισπανία για την Κόρντοβα και από εκεί να μεταγραφεί στην Άστον Βίλα.

Παράλληλα, στον ΠΑΟΚ βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Φακούντο Περέιρα για να επιστρέψει στην ομάδα, αφού ο Βλάνταν Ίβιτς φαίνεται πως υπολογίζει τον Αργεντινό άσο.

Εκείνος όμως έχει ενδοιασμούς, αφού είναι πικραμένος από τη στάση που είχε στο πρόσωπό του ο Ιγκόρ Τούντορ και οι Θεσσαλονικείς προσπαθήσουν να τον πείσουν πως τον υπολογίζουν για την επόμενη χρονιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x