Σε μία… εναλλακτική λύση για την επίθεσή του μετά την αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς φαίνεται πως προχωράει ο ΠΑΟΚ, αν πιστέψουμε πληροφορίες που προέρχονται από την Πολωνία.
Σύμφωνα λοιπόν με τους Πολωνούς, ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξετάζει την περίπτωση του Κάρολ Σβιντέρσκι.
Πρόκειται για 23 ετών επιθετικό που αγωνίζεται στην Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ και κάποιοι θεωρούν ότι είναι το επόμενο «δυνατό όπλο» της χώρας.
Ο Σβιντέρσκι είναι διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Πολωνίας και φέτος στο πρωτάθλημα έχει πετύχει 8 γκολ, ενώ έχει άλλο ένα και στο Κύπελλο.
Δείτε το σχετικό «τιτίβισμα»
??PAOK Saloniki zabiega o transfer napastnika mlodziezowej reprezentacji Polski - Karola Swiderskiego z Jagiellonii Bialystok.
— Janekx89 (@janekx89) 15 Ιανουαρίου 2019
??: https://t.co/4O4Z83kBFC pic.twitter.com/iMk75Bj52y
Δείτε και το σχετικό βίντεο
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






