Oλλανδία

Έμπλεξε ο Αναστασίου!

Την… πάτησε ο Αναστασίου! Στο θρίλερ της τελευταίας αγωνιστικής, η Σπάρτα Ρότερνταμ σκόραρε στο 80' και στο 89' και νικώντας 3-1 τη Γκόου Αχέντ Ίγκλις, έστειλε τη Ρόντα στα πλέι άουτ για παραμονή!

Θρίλερ μπορεί να μην έγινε, τελικά, η κορυφή, αφού ο Ντιρ Κάιτ «καθάρισε», με δύο γκολ ως το 12', τον τίτλο για τη Φέγενορντ, στην «ουρά» του ολλανδικού πρωταθλήματος, όμως, είχαμε… ανατριχίλες ως το φινάλε!

Και δυστυχώς, αυτός που… έμπλεξε για τα καλά, είναι ο Γιάννης Αναστασίου!

Η Ρόντα, λοιπόν, που προερχόταν από εξαιρετικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα, ηττήθηκε με σκορ 3-0 από την αδιάφορη -καθώς έχει εξασφαλίσει την έξοδό της στην Ευρώπη από την κατάκτηση του Κυπέλλου- Φίτεσε και η Σπάρτα Ρότερνταμ, που πέρασε (1-3) από την έδρα της Γκόου Αχέντ Ίγκλις, με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, την έβαλε από κάτω, στέλνοντάς τη στα πλέι άουτ για παραμονή!

Την ομάδα του Έλληνα τεχνικού, μάλιστα, πέρασε στον… πόντο και η Ναϊμέγκεν, η οποία θα είναι η έτερη της Eredivisie, που θα παίξει στο μίνι πρωτάθλημα, προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία.

Συγκεκριμένα, η Γκόου Αχέντ αποχαιρέτησε τα ολλανδικά «σαλόνια» (τελευταία, με 23 βαθμούς), προτελευταία τερμάτισε η Ρόντα με 33 και τρίτη από το τέλος η Ναϊμέγκεν με 34, χάνοντας την… απευθείας σωτηρία στην ισοβαθμία με τη Σπάρτα Ρότερνταμ.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x