Stoiximan Super League

Στο χέρι της ΑΕΚ ο Λάζαρος

Η ανανέωση συμβολαίου του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου εξαρτάται αποκλειστικά από την ΑΕΚ, καθώς υπάρχει αμοιβαία επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας. Ποια τα «θέλω» του παίκτη.

Καλές οι μεταγραφές που δεδομένα θα κάνει η ΑΕΚ τον Ιανουάριο, ωστόσο αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκηση της ΠΑΕ η διατήρηση του κορμού της ομάδας που έχει πραγματοποιήσει την εξαιρετική μέχρι τώρα πορεία της φετινής περιόδου.

Ένα από τα ζητήματα που θα κληθεί να διευθετήσει άμεσα η «Ένωση» αφορά στο συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Η τρέχουσα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές λήγει το καλοκαίρι, αλλά η ΠΑΕ διατηρεί οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο με 320.000 ευρώ. Ωστόσο από τη στιγμή που υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση των δύο πλευρών για την κοινή τους πορεία αυτόν τον ενάμιση χρόνο, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ένα διαφορετικό τύπου συμβόλαιο, μεγαλύτερης διάρκειας.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η πλευρά του 31χρονου μεσοεπιθετικού θα ήταν πολύ ικανοποιημένη αν η ΑΕΚ προχωρούσε σε ένα νέο τριετές συμβόλαιο με αποδοχές κοντά στις 400.000 ευρώ. Ο Λάζαρος, που θα μιλήσει με την «Ένωση» απευθείας και χωρίς διαμεσολάβηση μάνατζερ, έχει απόλυτη προτεραιότητά του την παραμονή του στην ομάδα και για το λόγο αυτό μέχρι τώρα έχει αγνοήσει πλήρως τις όποιες κρούσεις υπάρχουν από ατζέντηδες για να μετακομίσει σε Κίνα ή Αραβία με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x