Stoiximan Super League

Στο χέρι του Ολυμπιακού ο Βέλλιος

Στη λίστα αρκετών ομάδων βρίσκεται ο Απόστολος Βέλλιος, αλλά φαίνεται ότι εξαρτάται από τον Ολυμπιακό το μέλλον του 25χρονου φορ.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να φορτσάρει ακόμη στο μεταγραφικό κομμάτι, καθώς δεν έχει τελειώσει ακόμη το θέμα του προπονητή.

Ωστόσο, μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά ότι μια από τις θέσεις όπου θα γίνει τουλάχιστον μια προσθήκη είναι αυτή του επιθετικού. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν μια σταθερά μετά την πώληση του Μπράουν Ιντέγε, καθώς ο Όσκαρ Καρντόσο αρκετά κάτω του αναμενομένου, σημειώνοντας μόνο τρία γκολ (έχοντας και ατυχία) και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που αποκτήθηκε τον χειμώνα δεν σκόραρε το ίδιο συχνά με τον Νιγηριανό.

Μια από τις περιπτώσεις που απασχολεί εδώ και καιρό τους Πειραιώτες είναι του Απόστολου Βέλλιου. Από την εποχή που αγωνιζόταν στον Ηρακλή. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει αρκετές ομάδες του εξωτερικού. Από Ολλανδία, Βέλγιο και από Δανία (Μίντιλαντ), ενώ την Πέμπτη έγινε λόγο για τον ΠΑΟΚ στην Αγγλία. Ωστόσο, το μέλλον του 25χρονου φορ, που φέτος έβαλε έξι γκολ σε 31 ματς με την Νότιγχαμ Φόρεστ, φαίνεται ότι εξαρτάται κυρίως από τον Ολυμπιακό. Πάντως, δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά ότι ο παίκτης θα φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα από το καλοκαίρι και μετά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x