Europa League

Στοΐλοφ: «Να πάρουμε εκδίκηση από τον Ολυμπιακό»!

Έτοιμη να πάρει την… εκδίκηση από τον Ολυμπιακό, για τη βαριά ήττα στον Πειραιά, είναι η Αστάνα, σύμφωνα με τον προπονητή της, Στάνιμιρ Στοΐλοφ.

Παρά τις σοβαρές απουσίες που έχει, η Αστάνα θα προσπαθήσει να πάρει την εκδίκηση για το 4-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Στάνιμιρ Στοΐλοφ.

Ο προπονητής της ομάδας του Καζακστάν έκανε κάλεσμα στον κόσμο να πάει στο γήπεδο, λέγοντας πως χωρίς τη στήριξή του, τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα.

Από ‘κει και πέρα, η Αστάνα δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς με τους «ερυθρόλευκους» στους τραυματίες Αζάτ Νουργκαλίγεφ και Αγκίμ Ιμπραΐμι και στον τιμωρημένο Κάνιας, ενώ αμφίβολοι είναι οι Άνισιτς και Σιτόβτιν.

«Ο Ολυμπιακός είναι μία γνωστή ομάδα, που παίζει εδώ και 12 χρόνια στο Champions League και είναι πρώτος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε εκδίκηση για το ματς στον Πειραιά. Θέλουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, όπως παίζουμε πάντα στην έδρα μας. Ελπίζω να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει, γιατί αν δεν δώσει δυναμικό “παρών”, τότε θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Ελπίζω να κάνουμε ένα παιχνίδι ευρωπαϊκού επιπέδου», ήταν τα λόγια του Στάνιμιρ Στοΐλοφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x