Ισπανία

Στόιτσκοφ: «Κακό αποτέλεσμα με την Παρί όπως και εκείνο της Αθήνας»

Τον χαμένο τελικό του 1994 θυμήθηκε ο Χρίστο Στόιτσκοφ θέλοντας να σχολιάσει την βαριά ήττα της Μπαρτσελόνα από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τον χαμένο τελικό του 1994 θυμήθηκε ο Χρίστο Στόιτσκοφ θέλοντας να σχολιάσει την βαριά ήττα της Μπαρτσελόνα από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Βούλγαρος παλαίμαχος επιθετικός παραδέχθηκε ότι είναι βαριά ήττα αυτή στο Παρίσι όπως και αυτή από τη Μίλαν αλλά έκραξε τους δημοσιογράφους που δεν στηρίζουν τον Λουίς Ενρίκε.

«Η ομάδα πηγαίνει καλά. Δεν υπάρχουν λόγοι να αναζητήσουμε δικαιολογίες. Το αποτέλεσμα στο Παρίσι ήταν ένα κακό αποτέλεσμα όπως και εκείνο στην Αθήνα», τόνισε και συνέχισε σε επιθετικό ύφος:

«Κανείς δεν μπορεί να γράφει για το τι εγώ έχω στο μυαλό μου, τι ακούω, τι υποστηρίζω, τι πιστεύω, και να ασκεί κριτική στον Λουίς Ενρίκε, ή την ομάδα για τον τρόπο που παίζει. Όσα γράφηκαν δεν ήταν αλήθεια. Δεν μπορείτε να κρίνετε έτσι μια ομάδα η οποία έχει κερδίσει τα πάντα. Δεν υπάρχουν κύκλοι για την Μπαρτσελόνα. Κάθε χρόνο κερδίζει έναν τίτλο που πρέπει να πάρει. Μπορούμε να ασκούμε κριτική στην ομάδα όταν υπάρχει ένα κακό αποτέλεσμα αλλά όχι με τέτοιον τρόπο. Η ομάδα αυτή έχει πετύχει πολλά. Δεν μπορούμε να της ζητάμε περισσότερα. Έχει πετύχει ό,τι δεν έχει πετύχει ποτέ άλλη ομάδα, ό,τι δεν έχει ονειρευτεί άλλη ομάδα», ανέφερε και στη συνέχεια εξέφρασε την πίστη του ότι θα έρθουν καλύτερες εμφανίσεις από την Μπάρτσελόνα.

«Εχουμε χάσει και 5-0 από την Σανταντέρ. Και μετά είχαμε 14 νίκες σερί. Χάσαμε 6-3 από τη Σαραγόσα. Και μετά νικήσαμε 16 παιχνίδια στη σειρά και πήραμε και τον τίτλο. Είναι δύσκολο να περάσουμε την Παρί πια. Αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο. Είναι πιθανό. Εχω πίστη σε αυτούς τους παίκτες», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x