Ιταλία

Στον... αέρα ο «γάμος» Μίλαν-Κάσερες

Οικονομικό χάσμα έχει προκύψει στις συζητήσεις των δύο πλευρών και μέσα στο σαββατοκύριακο θα ξεκαθαρίσει οριστικά το αν ο Μάρτιν Κάσερες θα φορέσει την φανέλα της Μίλαν.

Εν αμφιβόλω έχει τεθεί η συνεργασία της Μίλαν με τον Μάρτιν Κάσερες, όπου οι ροσονέρι θέλουν να ενισχυθούν στην άμυνα μετά τους πολλούς τραυματισμούς που τους προέκυψαν.

Μπορεί ο Ουρουγουανός αμυντικός να πέρασε ήδη με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, ωστόσο στις τελικές συζητήσεις των δύο πλευρών φαίνεται πως «έσκασε» οικονομικό χάσμα.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο άλλοτε παίκτης της Γιουβέντους (αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από τους «μπιανκονέρι») ζητά περίπου 1.5 εκατ. ευρώ για έξι μήνες, την ώρα που οι Μιλανέζοι δεν προσφέρουν πάνω από 700.000, ενώ προτίθενται να βάλουν κάποια μπόνους, εφόσον ο Κάσερες «πιάσει» συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. Με αυτό τον τρόπο, ουσιαστικά, θέλουν να εξασφαλίσουν πως δεν θα έχουν μεγάλη... χασούρα, αν δεν τους βγει ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν έπαιξε πουθενά στο πρώτο μισό της σεζόν και προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό.

Μέσα στο σαββατοκύριακο, ο Αντριάνο Γκαλιάνι αναμένεται να έχει νέες επαφές με την πλευρά του παίκτη και εκεί θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τι μέλλει γενέσθαι...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x