Ισπανία

«Στον αέρα» ο Πέπε στη Ρεάλ

Αμφίβολο θεωρείται το μέλλον του Πέπε στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου φέρονται να έχουν αποφασίσει να στηριχθούν από φέτος στους Σέρχιο Ράμος και Ραφαέλ Βαράν.

Απίθανο μοιάζει αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο να συνεχίσει μετά τη φετινή σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Πέπε.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου στόπερ λήγει το επόμενο καλοκαίρι και στη «βασίλισσα της Ευρώπης» παρουσιάζονται να έχουν αποφασίσει από φέτος να στηριχθούν στον Σέρχιο Ράμος (που ανανέωσε μέχρι το 2020) και τον Ραφαέλ Βαράν (που αποτελεί έναν από τους καλύτερους νεαρούς παίκτες στη θέση του).

Συγκεκριμένα, η ισπανική εφημερίδα «Marca» υποστηρίζει ότι το μέλλον του διεθνούς κεντρικού αμυντικού είναι στον… αέρα για τους παραπάνω λόγους.

Παράλληλα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο οι «μερένχες» να κινηθούν άμεσα για τον αντικαταστάτη του Πέπε, ώστε να είναι έτοιμοι για την επόμενη σεζόν και να μην ψάξουν την τελευταία στιγμή για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Ράμος και τον Βαράν.

Αξίζει να σημειωθεί πως την περσινή σεζόν ο Ισπανός άσος έπαιξε σε 42 ματς, ο νεαρός Γάλλος σε 46 και ο Πέπε περιορίστηκε στα 38 και φέτος όλα δείχνουν πως θα είναι λιγότερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x