Stoiximan Super League

«Στον αέρα το μέλλον του Αραούχο στην Λας Πάλμας»

Μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Σέρχιο Αραούχο στην Λας Πάλμας, όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα.

Την πρώτη της κίνηση προκειμένου να πείσει την διοίκηση της Λας Πάλμας να δώσει την συγκατάθεση της για την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ την επόμενη σεζόν ετοιμάζει η διοίκηση της «Ένωσης», με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το θέμα χειρίζεται προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Και μπορεί η συγκεκριμένη περίπτωση να συγκεντρώνει αρκετές δυσκολίες, ωστόσο οι πιθανότητες των «κιτρινόμαυρων» αυξάνονται αν ισχύουν τα όσα αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ‘’udlaspalmas.net’’, η παραμονή του Αραούχο στον σύλλογο από τα Κανάρια μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται.

«Ο Αραούχο θα βρίσκεται στην έναρξη της προετοιμασίας της Λας Πάλμας στις 10 Ιουλίου, ωστόσο το μέλλον του βρίσκεται στον αέρα. Οι φήμες που συνδέουν τον Γκαμπιγκόλ ή τον Καγέρι με τη Λας Παλμας και η παρουσία στην ομάδα παικτών όμως ο Λιβάγια κάνουν ξεκάθαρο πως δεν έχουν όλοι θέση στο κλαμπ.

Είναι δεδομένο ότι ο Αραούχο φαίνεται αναγεννημένος αλλά μπορεί να είναι ο ποδοσφαιριστής που όλοι περιμένουν με τη φανέλα της Λας Πάλμας ή θα πετάξει μακριά από το κίτρινο κλαμπ; Οι επόμενες εβδομάδες είναι το κλειδί για να μάθουμε το μέλλον του»
αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x