Champions League

Στον… αφρό η Γαλατά, «κάηκαν» Σάλκε-Πόρτο

Ιδανική πρεμιέρα για την Γαλατά που με μπροστάρη τον Γκάρι Ροντρίγκες επικράτησε 3-0 κόντρα στη Λοκομοτίβ στην Κωνσταντινούπολη. Έβγαλαν τα… μάτια τους Σάλκε και Πόρτο που έμειναν στο 1-1 στη Γερμανία

Με το δεξί στους ομίλους του Champions League η Γαλατασαράι, καθώς έφτασε στο 3-0 απέναντι στην Λοκομοτίβ Μόσχας στην Κωνσταντινούπολη και χάρη στην ισοπαλία ανάμεσα σε Σάλκε και Πόρτο, 1-1 στη Γερμανία, φιγουράρει στην κορυφή του 4ου γκρουπ.

Η βαθμολογία στον 4ο όμιλο:

1.Γαλατασαράι 3
2. Πόρτο 1
3. Σάλκε 1
4.Λοκομοτίβ Μόσχας

Η επόμενη αγωνιστική (2η):
Τετάρτη 3/10
Λοκομοτίβ Μ.-Σάλκε (19.55)
Πόρτο-Γαλατασαράι (22.00)

Σάλκε-Πόρτο 1-1

Καλύτερο ξεκίνημα για την ομάδα του Κονσεϊσάο, που μπήκε καλύτερα, πίεσε και βρέθηκε φάτσα με το 0-1 όμως Φέρμαν απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Τέγες στο 13’. Σταδιακά, οι Γερμανοί ανέβασαν στροφές και ισορρόπησαν το παιχνίδι, χωρίς όμως να καταφέρουν να φτάσουν στο γκολ.

Την καλή εικόνα διατήρησαν και στο δεύτερο ημίχρονο οι «βασιλικοί μπλε» ζορίζοντας τους Πορτογάλους. Η ζημιά στην άμυνα των δράκων έγινε λίγο μετά την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού όταν ο ΜακΚένι σέρβιρε στον Εμπολό το 1-0 (64’). Πάντως, η Πόρτο είχε απάντηση και αυτή την φορά ήταν εύστοχη από την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Οταβίνιο και στο 75’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με το 1-1 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Γαλατασαράι-Λοκομοτίβ Μόσχας 3-0

Εξαιρετική εκκίνηση για την ομάδα του Τερίμ στην «καυτή» και κατάμεστη «Turk Telecom Arena». Οι γηπεδούχοι με το γκάζι πατημένο και πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο άνοιξαν το σκορ με σουτ του Γκάρι Ροντρίγκες (9’). Παρότι χρειάστηκαν χρόνο οι Ρώσοι ξαναμπήκαν στο ματς και πίεσαν κυρίως με στημένες φάσεις κι αν ήταν πιο τυχεροί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να είχαν απαντήσει.

Την δουλειά που ξεκίνησε στο πρώτο 45λεπτο ολοκλήρωσε λίγο πριν τα μισά του δεύτερου η Γαλατά. Με έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Ντερντιγιόκ (67’) οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους και αγκάλιασαν τη νίκη. Από εκεί και πέρα «έσβησαν» το παιχνίδι και παρότι έμειναν και με δέκα παίκτες στο φινάλε, λόγω αποβολής του Εντιαγέ (87’), έφτασαν και σε τρίτο τέρμα με πέναλτι του Ινάν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (90+4’)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x