Stoiximan Super League

Στον Απόλλωνα ο Ελί Ελμπάζ!

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης πρέπει να θεωρείται ο Ελί Ελμπάζ, με τον Ισραηλινό επιθετικό να υπογράφει διετές συμβόλαιο! Μένει μόνο η ανακοίνωση.

Ακόμη μια μεταγραφή στα… σκαριά για τον Απόλλωνα Σμύρνης! Η Ελαφρά Ταξιαρχία κινήθηκε με άκρα μυστικότητα και έφερε από το Ισραήλ τον Ελί Ελμπάζ.

Η μεταγραφή πρέπει να θεωρείται τελειωμένη καθώς ο 25χρονος επιθετικός έχει ήδη βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο. Μάλιστα οι πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν πως το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Ελμπάζ θα έχε διάρκεια δύο χρόνων και πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση (πιθανότατα την Κυριακή)!

Ο Ελμπάζ αγωνίζεται ως σέντερ φορ, ενώ μπορεί να παίξει και ως περιφερειακός επιθετικός! Ξεκίνησε την καριέρα του από την Χάποελ Χάιφα (με την οποία έχει καταγράψει συνολικά 28 εμφανίσεις και 3 γκολ) και το καλοκαίρι του 2014 «μετακόμισε» στην Μακάμπι Αχί Ναζαρέτ (32/12) με τη μορφή δανεισμού.

Τον Ιούλιο του 2015 δόθηκε δανεικός στην Ιρόνι Τιμπέριας (11/1) και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Χάποελ Κφαρ Σαμπά (29/9)! Εν τέλει, έμεινε ελεύθερος από την Χάποελ Χάιφα και βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για λογαριασμό του Απόλλωνα.

Χθεσινά δημοσιεύματα από την Κύπρο τις περασμένες ημέρες ανέφεραν πως ο Ελμπάζ βρισκόταν στο «νησί της Αφροδίτης» ώστε να υπογράψει σε ομάδες, ωστόσο φαίνεται πως οι άνθρωποι του Απόλλωνα κινήθηκαν ταχύτατα και έκλεισαν τον Ισραηλινό επιθετικό.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x