Stoiximan Super League

Στον Αστέρα και επίσημα ο «Παπ»

Την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης θα φοράει και επίσημα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Μονοετές το συμβόλαιο του 34χρονου φορ, που δήλωσε έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για τους Αρκάδες.

Όπως αναμενόταν, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο έμπειρος επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε κι εν συνεχεία «σφράγισε» την συμφωνία του με την ομάδα του Στάικου Βεργέτη. Ο 34χρονος υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο και στις πρώτες του δηλώσεις, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, εμφανίστηκε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Υπενθυμίζεται, πως ο «Παπ» δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη φάση των ομίλων του Europa League, αφού η προθεσμία για να δηλωθούν παίκτες έχει λήξει.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος για τη σεζόν 2015-2016 θα αγωνίζεται με την κιτρινομπλέ φανέλα».

Οι δηλώσεις:

«Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει ανεβάσει πολύ το επίπεδο του. Σήμερα έκανα την πρώτη μου προπόνηση με την ομάδα και είδα υψηλό ανταγωνισμό. Αυτό ήταν που ήθελα και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι άλλη μια εμπειρία στην καριέρα μου και θέλω να έχουμε υγεία όλα τα παιδιά, για να δώσουμε αυτά που πρέπει στην ομάδα.

Στόχος μας είναι η πεντάδα στο πρωτάθλημα, το οποίο φέτος είναι ακόμη πιο δυνατό με την παρουσία της ΑΕΚ και του Ηρακλή. Θα ήθελα να παίξω και στην Ευρώπη, έχω παίξει πολλά ματς στην Ευρώπη και θα μπορούσα να βοηθήσω, αλλά τι να κάνουμε, έτσι τα έφερε η ζωή και δεν προλάβαμε τις ημερομηνίες. Μακάρι να περάσουμε στην επόμενη φάση και να συμμετέχω και εγώ.

Η φανέλα με το "9" ήταν ελεύθερη και μαζί με το 11 είναι τα αγαπημένα μου νούμερα. Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα, όπου και όταν με χρειαστεί ο προπονητής. Το τι μπορώ να κάνω το ξέρει καλά ο προπονητής.

Πάντα ήθελα να βγω πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, δεν τα έχω καταφέρει ποτέ. Προτεραιότητα όμως έχει η ομάδα και οι στόχοι του ΑΣΤΕΡΑ.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x