Stoiximan Super League

Επιβεβαίωση sportfm.gr: Στον Αστέρα ο Ελευθερόπουλος!

Εποχή Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον Αστέρα Τρίπολης. Η πρόσληψη του 40χρονου τεχνικού ανακοινώθηκε από τους Αρκάδες, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του sportfm.gr και θα κάνει ντεμπούτο στη Λεωφόρο.

Τα… κλειδιά στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Ο πρώην προπονητής της Βέροιας είναι ο διάδοχος του Μάκη Χάβου στον Αστέρα Τρίπολης, όπως ανακοίνωσαν οι Αρκάδες, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του sportfm.gr και ο νεαρός τεχνικός θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή (02/10, 18:15) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την έκτη αγωνιστική της Super League.

Ο παλαίμαχος ήταν χωρίς ομάδα από τον περασμένο Ιούλιο, όταν και λύθηκε η συνεργασία του με την ομάδα της Ημαθίας, ενώ ο πάγκος του Αστέρα έμεινε «ορφανός» για λιγότερο από 24 ώρες, καθώς το «διαζύγιο» με τον Μάκη Χάβο ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η ανακοίνωση

Σε μια ιδιαίτερα κομβική περίοδο ως προς την εξέλιξη του πρωταθλήματος, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΑΣΤΕΡΑ.

Οι άνθρωποι της ομάδας μας, από την πρώτη στιγμή αναζήτησης προπονητή, απευθύνθηκαν στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Στις συζητήσεις των δύο πλευρών υπήρξε απόλυτη ταύτιση για το όραμα, τους στόχους και τη δυναμική του ΑΣΤΕΡΑ.

Ο νέος μας θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην προπόνηση της Τετάρτης (28/09).

Το βιογραφικό
Ο Ελευθερόπουλος (γεννημένος στις 7 Αυγούστου 1976) είχε σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής καθώς πέρα από την Ελλάδα και την Εθνική ομάδα, κατάφερε να αγωνιστεί για πολλά χρόνια στο εξωτερικό, ενώ φόρεσε τη φανέλα των Milan, Roma και έπαιξε σε συνολικά 39 αγώνες στη Serie A.

Η επίσημη παρουσίαση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα γίνει την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 12:30, στην αίθουσα Τύπου του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x