Ελλάδα

Στον Αστέρα ο Σακελλαρίου

Στην απόκτηση του Λευτέρη Σακελλαρίου προχώρησε ο Αστέρας Ιτέας, στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος της Φωκίδας να διεκδικήσει την άνοδο στη Football League.

Μία πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του έκανε ο Αστέρας Ιτέας, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Λευτέρη Σακελλαρίου. Η ομάδα της Φωκίδας ενισχύθηκε σημαντικά στη θέση του αριστερού μπακ με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 30χρονου έμπειρου αμυντικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ του Αστέρα Ιτέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Λευτέρη Σακελλαρίου στην θέση του αριστερού μπακ.
Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής με τεράστια καριέρα στη Super League και τη Football League, αλλά και με εμπειρίες από ευρωπαϊκά ματς και πρωταθλήματα, έρχεται μετά από προσωπική επιλογή του προέδρου Πέτρου Μαντούβαλου για να ενισχύσει την ομάδα μας».

Η καριέρα του Λευτέρη Σακελλαρίου:
Φωστήρας, Εθνικός Αστέρας, Πανθρακικός, ΠΑΟΚ, Κέρκυρα, Λιούμπιμετς (A’ κατηγορία Βουλγαρίας), Χανιά, ΑΕ Ζακακίου (Α’ κατηγορία Κύπρου) και Πανελευσινιακός.

Οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη:
«Η προσωπική μου επαφή με τον πρόεδρο Πέτρο Μαντούβαλο και η ανάλυση του εγχειρήματος της ομάδας με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και ικανοποιημένο. Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην οικογένεια του Αστέρα Ιτέας. Θα δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x