Stoiximan Super League

«Μπαμ» από Αστέρα με Τσουκάλα!

Ένας από τους πιο κορυφαίους χαφ των τελευταίων ετών στη Super Lague έκλεισε ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες απέκτησαν τον Σταύρο Τσουκαλά που προέρχεται από γεμάτες σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΣ.

Ενίσχυση για τον Αστέρα Τρίπολης, αποδυνάμωση για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες ανακοίνωσαν ότι ο Σταύρος Τσουκαλάς, θα συνεχίσει την καριέρα του στους Αρκάδες, καθώς έγινε χρήση της ρήτρας (σύμφωνα με πληροφορίες είναι κοντά στις 200.000 ευρώ) που είχε το συμβόλαιο του 28χρονου μέσου που έληγε το 2017.

Πρόκειται για σημαντική μεταγραφική επιτυχία για τον Αστέρα, ο οποίος κάνει δικό του έναν ποδοσφαιριστή με σταθερά καλή απόδοση και γεμάτες σεζόν.

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούσε η φήμη ότι είναι πιθανό να αποχωρήσει ο παίκτης, αλλά είχε γίνει λόγος για ενδιαφέρον από κυπριακή ομάδα. Από τον ΠΑΣ, που χάνει έναν ποδοσφαιριστή εν όψει της προκριματικής φάσης του Europa League, εκφράζεται η δυσαρέσκεια για αυτήν την εξέλιξη και τονίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής πρέπει να δώσει εξηγήσεις για την αιφνίδια κίνησή του τόσο στην ομάδα όσο και στον κόσμο.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ

Κάνοντας χρήση του δικαιώματος εξαγοράς του υπολοίπου του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρωνόταν κανονικά στις 30.06.2017 και δια καταβολής της συμβατικής ρήτρας αποδέσμευσης, ο ποδοσφαιριστής Σταύρος Τσουκαλάς μετακινείται στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x